Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Starejši so modrejši Nerazkrito varanje in izboljšanje odnosa

Nerazkrito varanje in izboljšanje odnosa

Mene pritegne samo ženska duša, kot celota. Tako, kot opisuješ, sem davno prerasel. Ni to to.
[/quote]
Prerasel?
Verjetno nikoli doživel zato se samo čudiš o čem piše GF

se običajno ne navežejo, ostalo pa drži.
[/quote]
1/3 vseh zakonov v ZDA se začne po one-night-standu. Ali kot pravi antropologinja Helen Fisher: NE podcenjujte moč hormonov! (ki se sproščajo ob seksu).

Ljudje SE navežejo na ljubice in ljubčke. Samo družbeni status jim pomeni več. Zato ostajajo.

Je sicer še tip “športnih seksualcev”, ki deluje pod vplivom Coolidgeovega efekta (novo je vznemirljivo), kjer pa gre bolj za objektiviziranje seksa, kot takšnega.. je torej preferenca “novost”, ne ljubica/ljubček.
Ampak ti ljudje itak so ves čas v iskanju novega “fiksa”. Žena/mož.. je pa za status.. ta del je pa isti 🙂

De omnibus disputandum..

Ti nikoli kasneje nisi čutil ponovnih metuljčkov, čeprav so bili le-ti prepovedani?
[/quote]
On preventivno popije insekticid in zamori metulje že ko gomazijo kot gosenice…. 😉

Prerasel?
[/quote]

Izhajaš iz sebe. Ne nosiš mojih čevljev, zato si ne domišljaj nekaj, kar si pleteš v svoji glavi.
Gf, ja, zelo dobro vem, kaj za sebe želim. To kar ti, verjetno ne. Lahko se motim…

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Prerasel?
[/quote]

ti pa še manj, ker čutiš potrebo stegnit jezik. Si samska, ker se vse tvoje zveze niso obnesle, verjetno, ker še rasteš…

Mene pritegne samo ženska duša, kot celota. Tako, kot opisuješ, sem davno prerasel. Ni to to.
[/quote]
Kako potem zgleda navdušenje nad dušo? V kakšni obliki se kaže?

On preventivno popije insekticid in zamori metulje že ko gomazijo kot gosenice…. 😉
[/quote]

Aja? 🙂 Se poznata? hahaha
On_ povej kaj o svojih metuljih, tistih, ki živijo :).

Odnos se da rešiti le, če oba verjameta, da jima lahko uspe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako potem zgleda navdušenje nad dušo? V kakšni obliki se kaže?
[/quote]

Misliš v kateri živali? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Misliš v kateri živali? 🙂
[/quote]

Nič ne mislim, ker ne vem, zato sprašujem :). Omejitev je nebo.

Nič ne mislim, ker ne vem, zato sprašujem :). Omejitev je nebo.
[/quote]

Mah, kaj nebo. Vesolje. To naj bi bilo neskončno. 🙂

Kakšni metuljčki? A ste petletniki? Jaz ko vidim ljudi sem vedno sumničav, me ne more noben prevzeti.

Hja, ti imaš že uničene možgane, ženske vidiš kot insekticide.

Hja, ti imaš že uničene možgane, ženske vidiš kot insekticide.
[/quote]

Pač poznam njihovo naravo, ki ni nekam lepa.

Pač poznam njihovo naravo, ki ni nekam lepa.
[/quote]

Ja, ker so te razočarale. V bistvu je bilo pa tako, da si ti prvo njih.

Ja, ker so te razočarale. V bistvu je bilo pa tako, da si ti prvo njih.
[/quote]

Jaz nisem še bil v nobeni zvezi. Ne bluzi. Si pa preberi o hipergamiji, briffaultovem zakonu in solipsizmu. Pa poglej še stvari še malo objektivno.

Jaz nisem še bil v nobeni zvezi. Ne bluzi. Si pa preberi o hipergamiji, briffaultovem zakonu in solipsizmu. Pa poglej še stvari še malo objektivno.
[/quote]
Ahaaaa mgtow. Vse jasno.

Ahaaaa mgtow. Vse jasno.
[/quote]

Kaj je vse jasno. Glej uporabi zdravi logiko. Ženska šibka v povprečju iz sala, moški več mišične mase. Kdo rabi koga za preživetje? Ženska moškega ali moški žensko? Kdo je tu parazit?

Kaj je vse jasno. Glej uporabi zdravi logiko. Ženska šibka v povprečju iz sala, moški več mišične mase. Kdo rabi koga za preživetje? Ženska moškega ali moški žensko? Kdo je tu parazit?
[/quote]

Kaj si ti iz kakega zapuščenega otoka prišel ali še tam kar živiš? 🙂

[/quote]
Lahko bi vedel, da dandanes preživetje ni odvisno od konstrukcije telesa, torej ne preživi telesno močnejši, ampak tisti, ki ima bogatejšo denarnico.
Že tvoj nick nakazuje na to, da si samozadosten, prepotenten, napihnjen petelin :). Pa ne se zdaj razburjat, saj se samo pogovarjamo, a ne.

New Report

Close