Najdi forum

Neprijetna bolečina

Lepo pozdravljeni!

Muči me sledeča stvar.. Že kakšno leto ali celo dve, se mi konstantno pojavlja zelo neprijetna bolecina in sicer na levi strani od popka. V notranjosti, seveda. Bolečina je zelo podobna tisti, ki nastane kadar, recimo, veliko tečeš, in te začne na levi strani bolet. Ker sem velika paničarka, mislim na najslabše in se bojim da gre za trebušo slinavko ali jetra ali nekaj podobnega. Ne vem kateri organ se tukaj točno nahaja. Sicer sem se dogovorila za pregled pri zdravniku, bi pa bila zelo vesela, če bi mi vi znali kaj povedati, posledica česa je ta bolečina.
Nekateri mi pravijo, da zna biti bolečina tudi posledica nepravilnosti v hrbtenici, kajti imam dokaj slabo hrbtenico že od malega. Poleg tega me velikokrat boli tudi levo koleno ter leva stran ‘prsne hrbtenice’-ali kako se reče:-) To bi lahko bila posledica tega da imam desno nogo za 1cm krajšo. Kar se sicer ne pozna pri hoji, vendar naj bi vplivalo na nepravilnosti v hrbtenici.
Upam da sem stvar dovolj dobro, čeprav dokaj lajično, opisala, da mi boste znali vsaj približno svetovati.
PS: stara sem 23 let

Že vnaprej se zahvaljujem za odgovor!

Lp, Ana

Bolečina pri popku, ki jo navajate, ni tipična za okvaro hrbtenice in verjetno ni posledica take okvare.
Je pa velika verjetnost, da so težave s kolenom povezane s hrbtenico in posledično z medenico, ki zaradi nesimetrične lege povzroča, da je ena noga “krajša”. Nogi sta seveda enako dolgi, gre le za asimetrijo, ki je zelo pogosta. S tem so tudi noge nesimetrično obremenjene in od tod težave s kolenom. To sevda znamo odpraviti, zato vas vabim na pregled v našo ordinacijo.

Lep pozdrav,

New Report

Close