Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija neprijeten vonj vetrov

neprijeten vonj vetrov

Fantek je star 2 meseca in je polno dojen. Ne opažamo krčev, vendar pa, ko kaka spušča vetrove zelo neprijetnega vonja. Blato je tekoče rumene barve (včasih tudi bolj zelene) in nima primesi krvi, sluzi… Otrok lepo napreduje na teži. Imam razlog za skrb? Naj ga odpeljem k pediatru…ker drugih težav razen neprijetnega vonja vetrov nima.

Najlepša hvala za vaš odgovor

Dober večer, mamica2,
deček ima take vetrove, kot je hrana, ki jo vi uživate. Sami pri sebi tudi veste, katera hrana vam povzroča bolj neprijetne vetrove, podobno velja tudi za fantka, običajno je to meso, česen, fižola in zelja pa verjetno ne jeste.
Če je ostalo vse v redu, vam zaradi vetrov ni potrebno posebej k pediatru. Na preventivnem obisku pa mu bo v vsakem primeru kontroliral težo in ocenil napredovanje ter potipal trebušček. Vi pa opazujte blato, če bi bilo sluzasto, tekoče, s krvavimi nitkami ipd.

lp
tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close