Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina neprijeten obcutek v grlu

neprijeten obcutek v grlu

Spostovani!

Ze nekaj mesecev imam prakticno vsak vecer neprijeten obcutek v grlu, kot da bi me rahlo stiskalo. Zdravnica je moje grlo pogledala, a na videz ni videla nicesar narobe. Preventivno mi je predpisala antibiotik, katerega naj bi zacela jemati, ce se zadeva ne bi uredila, a ga se nisem zacela jemati.

Stara sem 40 let, popolnoma zdrava, normalne teze, dokaj fizicno aktivna. Ne jemljem nobenih zdravil, moje zivljenje je zadovoljno in brez vecjih stresov. Mislim, da se prehranjujem zdravo, je pa res, da se mi od nekdaj spahuje (a ne kislo) in to nabolj zvecer. Nimam nobenega drugega simptoma povisane zelodcne kisline, ceprav bi bila kar dober kandidat za njo-jem zacinjeno, obozujem cesen, cebulo etc…Verjetno tudi jem nekoliko prehitro, a delam na tem!

Skrbi me skratka ta cuden obcutek v grlu, ki kar ne poneha. Kaj menite?

Hvala za odgovor,

Lara

Spoštovani!

Mislim, da ste se že sami približali odgovoru in da je za ta neprijeten občutek v žrelu kriva kislina, zato bi bilo vredno poskusiti zdravila, ki zmanjšujejo izločanje kisline.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Izšel je priročnik diagnostične preiskave za vsakdanjo uporabo z navodili za bolnike

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close