Neprijaznost pa taka…
V februarju sem bila na Ginekološki kliniki v Lj na posegu (laparaskopiji). Na oddelku kjer sem čakala na poseg in bila po posegu sem naletela na neprijaznost sester. Le ena izmed vseh pa res kapo dol, prijazna, ustrežljiva,…Ne vem kam nas to pelje. Tudi sama sem vsak dan v kontaktu z ljudmi in vem kaj človeku pomeni prijaznost, ustrežljivost… Po vrhu vsega pa sem po izpusu iz bolnice doma opazila, da so mi je garderoberka uničila jakno.
Očitno se tam že nekaj časa ni nič spremenilo. Sama sem bila tam l. 1997 in se mi je zgodilo toliko neprijetnosti, da o tem rajši ne pišem. Povrh vsega nisem vedela, ali se bom še vrnila tja, zato se raje nisem ni pritoževala. Je pa bilo tistih 6 dni popolna travma (pa sem precej potrpežljive sorte).
Ko sem imela l. 1999 rizično nosečnost, in sem bila prvič hospitalizirana, sem mislila, da bom spet pristala v tisti grozni bajti. Jokala sem vso pot od doma do bolnice. Ampak glej čudo, zgornje nadstropje v novi porodnišnici (takrat še oddelka E in F) sta bila čisto druga pesem. Saj se najde kakšna sestra, ki ima slab dan, ampak ni nič groznega. Pa še sobe so veliko bolj prijazne (tudi toaletni prostori). Potem sem bila tam en teden, pa še enkrat en teden, pa še na koncu 6 tednov skupaj, ampak sploh ni bilo hudo.
Lani novembra sem spet pristala na oddelku E za 5 dni in še vedno je čisto v redu (za vse tiste, ki jih to čaka).
LP, Brina