Najdi forum

nepranehna lakota

Pozdravljeni
nisem bila sigurna kam naj pišem to težavo in upam, da mi bo kdo znal pomagati. imam težavo, namreč vseskozi imam v trebuhu občutek lakote, že 4 dni, dejstvo je , da jem povsem normalno. moja teža je 71kg in je stalna. namreč že kakih 10min po poštenem kosilu se mi pojavi občutek lakote, pa mi ni do tega da bi jedla, res mi je neprijetno in zato se niti ne počuti dobro. je pa res da sem par dni pred menstruacijo in ponavadi jem več, a mi tudi paše in nimam občutka take lakote.
če je v kakršnokoli pomoč imam policistične jajčnike.
prosim, če mi kdo lahko kaj pove o tem, hvala

Pozdravljena,

težko je karkoli reči kaj bi bil razlog za tvojo neprenehno lakoto. Če se ti tudi do sedaj ni umirila, ti predlagam, da greš do svoje osebne zdravnice/zdravnika in se z njim pogovoriš okoli tega.

Strinjam se, da imamo ženske pred menstruacijo lahko povečan apetit – sama poznam takšne osebe, ki pojejo veliko več kot ponavadi, nekatere predvserm sladko. Vendar, če se ti bodo ti občutki lakote po obrokih nadaljevali bi bilo dobro pogledati kje leži vzrok. To pa je najbolje storiti na začetku – s pogovorom pri zdravniku in če je potrebno z nadaljnimi preiskavami.

Vso srečo.

Lep pozdrav,

Tatjana

New Report

Close