Najdi forum

nepotešena

Čau! Že tri mesce hodm s tipom, s katerim sem po enmu mesecu prvič sexala. Od takrat naprej sexava zelo pogosto. Na začetku se je še dokaj ukvarjal z mano, imela sva predigro in vse je bilo lepo in prav. Sedaj pa, kot da bi se obrnilo za 360 stopinj. Ne vem, če mi jo rajca cca.1 minuto, le toliko da postane vlažna, potem pa začne porivat. Po 10 minutah, ko mu pride (meni nikoli) pa se ponavadi odmakne in me nikoli ne vpraša, če mi je bilo kul, a sem doživela orgazem itd.. sama seveda pizdim in hočem naj me vsaj oralno potem skuša zadovoljiti pa se mu enostavno ne da.. FULL mi je bed, ker ga mam rada in res bi bila rada z njim. Ampak imam občutek, da se je on ohladil do mene in da mu je le še do sexa, čeprav mi na vse pretege zatrjuje, da to ni res in da me ima rad. Kaj nej nardim? Kako naj mu dopovem, da imam jaz tudi svoje potrebe?? Hvala za odgovore!

Če se mu “ne da”, je egoist. Vprašaj se, če mu ni samo do seksa. Moj, recimo, če meni se ne pride, se še toliko časa trudi, da pridem do vrhunca. Kljub temu da on ponavadi prej konča kot jaz. Jaz osebno, takega egoista ne bi dolgo prenašala ob sebi.

Drek pa tak tip. Brcni ga nekam. Tvoj fant je en brezvezen egoist, ki te niti v sanjah nima rad – če bi te imel bi te sigurno zadovoljil. Seveda pravi, da te ima rad, ker od tebe dobi kar želi. Tudi jaz imam rad sladoled, ki mi nudi lepe občutke. On ima rad le sebe. Odnosi delujejo po sistemu daj-dam, ne pa daj-nedamnič.
Stvar je preprosta: čimprej si najdi fanta, ki te zasluži.
Lep pozdrav, Klemen

Tako kaj češ s takim, ko že po treh mesecih nisi zadovoljna oz. se ne potrudi, da bi tudi ti uživala kot se spodobi. Reci mu naj gre “fukat” drugam, ti pa si želiš samo dobrega seksa, v katerem je prisotna obilica ljubezni.

Pošlji ga nekam. Tvoj fant skrbi samo za svoj užitek, ostalo mu ni važno. Če te oralno noče potem zadovoljiti, ga še razumem, ker ne mara lizati svoje sperme, ampak ima še roke in prste, da te lahko zadovolji. Jaz mislim, da ko mu enkrat pride, si želi samo miru, to pa pomeni, da te niti slučajno nima rad. Dobi si drugega, če hočeš uživati v seksu.

Fant ni več zaljubljen v tebe. On morda še tega ne ve, ve pa to dobro njegovo telo, saj mu nisi več privlačna.

Hm!

Se eno mosko stalisce. Res je, da je tak odnos brez veze. Tipu gre sam se sex po glav. Sam ne obupat. Če sta se mela predn sta začela seksat dobr, pol se splača potrudt. Predlagam, da mu ene parkat pač rečeš NE, da se bo tipo mal zamislu. Dej si uzamta neki cajta pavzo. Pol bo postov gotov bol pozoren, kva se dogaja, da mu ne daš. Pa povej mu za svoj problem.

Tudi če gre tipu predvsem za seks, se ne bo po 10 minutah obrnil vstran, ali ne?

Hvala vsem! Prav imaš tipček, o tem sem že premišljevala. Nekaj časa ga bom odbijala, potem bom pa videla kako bo. Ampak mi je ful glupo, da more bit tko..

Goni ga stem ti je pokazal da mu je samo za sex

Draga moja, tvoj sex je za se zjokat. Če ti je kaj do sexa, hodiš z napačnim. In s časom bo še slabše.Žal.

Čak mal, verjetno misliš za 180 stopinj a? Za 360 si na istem :))

Drugač pa itak da naredi tako, če ti je še do njega. Vendar te tip po mojem mnenju smatra zgolj za spolni objekt.

jebes takega tipa. Druzga si tub ko te bo potesil.

@!#$’em and send him on his way…
Želim ti, da si boš nekoč našla tipa, ki bo tudi po nevem koliko letih užival v raziskovanju tvojega telesa, tvojih sokovih in tvoji ženskosti. Ki bo mislil najprej nate, potem šele nase in ti obratno. Ki ti bo lizal muco dokler ne boš prosila, naj neha…
Tazga, ki ga imaš pa sedaj…naj si najde kakšno drugo rejverko, ki bo tok zadeta, da ji bo vseeno…
LP
Mačka

Jst bi mu na tvojem mestu vrnila milo za drago…Ko bosta naslednič skupi ga fajn zrajci in ko bo že skoraj “tam” odnehaj…Mogoče se bo pol mal zamislu nad sabo…Vsekakor pa tak tip ni vreden truda…Na svetu je še miljon drugih in sigurno bi se najdu tudi zate tak, ki ne bi mislu samo nase…egoist….

Če ti ne bo vec gmpo prid do mene
al pa mu povej naj ti utakne svečo v rit
to zraven mene je frend šoba ki gmpa ko prasec

Pusti ga dokler je še čas!! Dalj boš čakala, težje bo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close