Najdi forum

Pozdravljeni. Pred leti se je vame zagledal moški, ki je v razmerju. Naj povem, da sem jaz prav tako poročena in sem prepričana, da je on to vedel. Sem mu pa dala jasno na znanje. Rada bi pojasnilo, predvsem moških, v čem je poanta, da človek rine v nekaj kar mu je prepovedano, nedostopno. Ne morem rečt, da ni simpatičen. Prav tako je dobro situiran, prijazen in ima, no vsaj takrat je imel vse vrline dobrega možakarja. Verjamem, da jih ima še danes, saj je izredno mirna duša in v njegovi družbi si se počutil prav prijetno, domače, oddajal je nekakšen mir, razumevanje.  Kar pa me je takrat šokiralo in kar nisem pričakovala od njega, da se je na lepem globoko zazrel v moje oči in mi podelil kompliment, da dobr zgledam. Hm. Tega od nejga res nisem pričakovala, zato me je vse skupaj še bolj zmedlo. Res pa je, da sem z njim rada sodelovala (poslovno), ravno zaradi njegovih vrlin, ki ga odlikujejo kot človeka. Naj povem, da sva si zrla iz oči v oči kar nekaj sekund. Nakar se je v nama sprožila neka magnetna vez, ki naju je do dobra pretresla. Oba sva od šoka utihnila in se sporazumevala brez vsakršnih besed. Kot, da se poznava celo večnost. Nikoli prej nisem občutila tako prijetnega občutka, kot da bi prišla domov. Skratka, jaz sem na vse to odmislila, vendar sem se našla v trenutkih, ko so mi začele misli počasi ponovno uhajati k njemu. To mi nikakor ni bilo všeč, saj v življenju vem kaj hočem, stojim trdno na svojih nogah in se zavedam, da sem poročena ženska. Ne bi šla mojega moža prizadeti al prevarati za nič ba tem svetu. Namreč imam dobrega moža in sva si sorodnih misli in ambicij. Prav tako nisem nikoli pogledovala za drugimi moškimi, še na misel mi ni bilo, prav tako je še danes. Skratka minilo je nekaj let, jaz sem na vse to pozabila, nakar se je na lepem v mojih mislih iz čistega miru spet pojavil on. ??? Kaj je sprožilo te misli ne vem, saj ga od takrat nisem več videla. Ampak čutim, da ga nosim v svojem srcu, zakaj ne vem. Prav tako imam željo da mu gre dobro na vseh področjih njegovega življenja in večkrat pomislim in mu to tudi potihem zaželim. Da se ima rad, da ima rad svojo drago in da naj bosta zadovoljna kjerkoli že sta. Res mu želim vse dobro. Najbolj pa me bega želja, da bi ga ponovno rada srečala, z njim zmenjala par besed, kot da bi se želela na nek način prepričati, da je z njim vse vredu.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Kako lep zapis… iskren in srčen.. Pravijo, da se preko očesnega stika prepoznamo z dušami iz prejšnjih življenj in da nam dajo ta občutek domačnosti že na prvi pogled.. To so zelo lepe stvari, jaz ti predlagam da greš morda h kakšni astrologinji na razbiranje tvoje natalne karte, izgleda da si v zanimivem obdobju za tvojo rast.. 🙂 Tam dobiš ogromno koristnih odgovorov, če je astrolog dober. Jaz ti priporočam kontakt  Sonja Sonček Smid na facebooku, v kolikor te zamika..

Pa vso srečo!  🌹

Hvala, da ste delili svojo izkušnjo in občutke. To, kar opisujete, je precej pogosta situacija, v kateri se ljudje znajdejo, tudi če so v srečnih in stabilnih razmerjih. Poskušal bom pojasniti nekatere vidike vašega doživljanja in tudi odgovoriti na https://www.estela.si/podaljsevanje-trepalnic vprašanja, ki se vam porajajo.

Zakaj privlačnost do nedostopnega?

1. Človeška narava in radovednost:

Ljudje so po naravi radovedna bitja. Tisto, kar je nedostopno ali prepovedano, pogosto pritegne našo pozornost, ker je povezano z občutkom skrivnosti in ekskluzivnosti. Ko nekaj ni lahko dosegljivo, postane bolj privlačno.

 

2. Iskanje nečesa novega:

V stabilnih in dolgoročnih razmerjih se lahko pojavi želja po nečem novem ali drugačnem. To ne pomeni, da oseba ni zadovoljna s svojim partnerjem, ampak gre za iskanje novega vznemirjenja ali občutka.

 

3. Čustvena povezava:

Močno čustveno povezovanje z nekom, tudi če je to samo kratek trenutek, lahko pusti trajen vtis. Občutek “magnetne vezi” je lahko zelo močan in težko ga je prezreti.

 

4. Ogledalo lastnih želja:

Včasih nas drugi ljudje privlačijo, ker predstavljajo lastnosti, ki jih želimo v sebi ali ki jih pogrešamo v našem življenju.

 

Vaš odziv in občutki

1. Zavestno odločanje:

Pomembno je, da se zavedate svojih občutkov in misli ter da ste se zavestno odločili, da ostanete zvesti svojemu možu. To kaže na vašo integriteto in spoštovanje do svojega razmerja.

 

2. Prijetni občutki in misli:

To, da imate prijetne misli o tej osebi in mu želite dobro, ni nič nenavadnega. To ne pomeni, da želite razdreti svoje trenutno razmerje, ampak preprosto kaže na to, da ste imeli pozitivno izkušnjo z njim.

3. Nenavadne misli: Misli, ki se vam pojavljajo po dolgem času, lahko sproži karkoli, od določenega vonja, glasbe, kraja, ki vas spomni nanj, do preprostega prostega trenutka, ko vaši možgani tavajo.

Kaj zdaj?

1. Prepoznajte svoje občutke: Pomembno je, da prepoznate in sprejmete svoje občutke. Normalno je, da se kdaj pa kdaj pojavijo takšni občutki.

2. Ohranite meje: Če ste se odločili, da ne želite stopiti v stik s to osebo ali nadaljevati s temi občutki, ohranite jasne meje. Posvetite se svojim trenutnim odnosom in nalogam.

3. Pogovorite se z nekom: Če čutite, da vas ti občutki zelo obremenjujejo, razmislite o pogovoru s terapevtom ali svetovalcem. Pogovor lahko pomaga razumeti in predelati te občutke.

4. Pozornost na partnerja: Osredotočite se na svojega moža in svoje razmerje. Včasih lahko večja pozornost in trud v trenutnem razmerju pomagata preusmeriti misli in čustva.

Vaša situacija je zapletena, a povsem človeška. Najpomembnejše je, da se zavedate svojih občutkov in ravnate v skladu s svojimi vrednotami in zavezami. Vse najboljše pri razreševanju teh občutkov in pri negovanju vašega https://sajeposlovnadarila.si/collections/obeski-za-kljuce razmerja.

New Report

Close