Najdi forum

Pozdravljeni vsi skupaj! Stara sem 21 let in sva s fantom skupaj leto in pol. Odlično se razumeva, vendar problemi nastanejo pri spolnih odnosih. Namreč sama nikoli ne dam pobude za seks, ker enostavno ne čutim potrebe po njem. Men bi bil seks enkrat tedensko čisto dovolj, hkrati pa si želim da bi imela večjo željo po njem. Fant me vedno mora najprej ogret, da sm sploh za stvar. Še dobro da me razume in se fajn trudi. Ko pa pride do seksa, v njem zelo uživam in v 98% doživim orgazem.
Drugi problem pa je oralni seks. Le-tega na fantu ne prakticiram prav veliko iz dveh razlogov; prvič zaradi boleče spodnje čeljusti kadar mam bolj odprta usta (tudi pri umivanju zob!) in drugič, ker pri izvajanju oralnega seksa ne uživam in se takoj “ohladim”, čemur sledi ponovno ogrevanje. Vse to mi počasi že preseda, tudi fant je izrazil željo, da bi kdaj tudi jst dala pobudo za seks. Prav tako hočem fantu dati vsaj toliko užitkov, kot jih on nudi meni. Torej, vsakršen predlog bo dobrodošel!

Inija,

ljudje smosi različni, prav tako tudi vsak po svoje doživljamo potrebo po sexu.
sex je naravna stvar, je pa tudi odvisna od tega, koliko smo prepričani, da nekaj želimo in hočemo, koliko naredimo za to. Ali nam je kaj v interesu, da zadovoljimo partnerja?

Bodita pa čimbolj naravna brez tabujev in sramu, pogovarjajte se, poglejta kakšen film, raziskujta sama sebe in drug drugega, posvetita več pozornosti na tem področju drug drugemu.

načinov je ogromno, za začetek začnita z pogovorom.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

zivjo,
jaz bi na temo pozelenja dodala tole. ce morda uporabljas oralno kontracepcijo, je lahko vzrok v KT.
lp

Požleljenje ni samo stvar privlačnosti, zaljubljenosti, ljubezni, kemije in ne vem še česa. Tudi hormonalno ravnovesje v telesu močno pogojuje spolno slo. Vem ker sem sama imela enake težave. Tako kot ti praviš… fant mora vedno začeti in rabiš nekaj časa, da se ogreješ, potem ko se pa vse skupaj dogaja pa res uživaš in praktično brez izjeme doživiš orgazem. Svetujem ti, da se pogovoris s svojo ginekologinjo, ali pa pišeš na forum “Ginekologija”. S tvojimi mislimi ali ljubeznijo do fanta ni nič narobe, to je tvoje telo. Tako kot impotenca. A misliš, da si takšni fantje ne želijo, da bi jim stal?!

New Report

Close