Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Neplodnost moškega ali ženske

Neplodnost moškega ali ženske

mk kaj si hotela z tem povedati

moška neplodnost ,slabo gibljiva semenčeca, pri meni pco in sedaj pozitiven test oziroma potrjena nosečnost na uz.in kaj smo naredili ,da smo noseči ,zamenjava klinike -smo pri dr Rešu .masaža oba pri Karmen in jemanje vitaminov.mimogrede pa še to jemanje krvomočnice ob sočasnem jemanju hormonskih zdravil je kontra indicirano.

Ženska neplodnost. PCO. Dva IUI postopka, en IVF in 1x zamrznjenček, vse neuspešno.

Prosim pojasni!

Hvala

T.

Nepojasnjena neplodnost (oba težave). 1. IVF na GK LJ neuspešen, potem ICSI pri dr. Rešu – in imamo dvojčka!

Moska neplodnost – prvic: uspesen 2.IVF, drugic: spontano

Zdravo Danak
Mene zanima ali je tvoj moz kadilec a ima slabo spermo,ker moj tudi ima slab spermiogram a je kadilec,me zanima ce to zelo upliva na neplodnosta

Nepojasnjena neplodnost, prvi ivf uspel pri dr. Rešu, vendar se je končal med 7. in 8. tednom s ss in abrazijo, brez zamrznjenčkov.

Lp, Bata.

Moška neplodnost,prvi IVF uspešen(oba pila čaj krvomočnice)drugi IVF neuspešen(nisva pila čaja)ni prišlo do transverja.

Nepojasnjena neprodnost pri meni, mož je v redu.
Ko sem pila čaj (krvomočnico), je bil 4. postopek najslabši, nisem imela niti enega jajčka. Ne vem, če je kaj na temu, samo, ga ne pijem več in imam do 7 jajčk.V februarju grem v nov postopek.

Ženska neplodnost – SPCO. 1.IUI uspešen, žal v 9.tednu abrazija

Pozdravljene ..imam eno vprašanje in sicer glede umetne oploditve..z mojim partnerjem sva po prestani težki bolezni in 3 ciklusi kemoterapij končno dobila termin za postopek umetne oploditve. Pred pričetkom jemanja kemoterapij naj bi partnerju zamrznili njegovo seme.. Sedaj po 4 letih ko sva končno dobila prvi termin naju je kot strela iz jasnega zadelo da tega semena niso zamrznili ker v tekočini ni bilo plavalcev.. Noben nama ni povedal nisva vedela..partnerjev spermiogram je zelo slab,plavalcev ni in fsh hormon je zelo visok.. Zdravnica katera naju je nazadnje sprejela je bila zelo neprijazna in nama je rekla tudi da če opraviva biopsijo da iz tega ne bo nič saj ima partner azoospermijo.. Oba šokirana.Namesto da naju potolaži je bila še bolj nesramna.. Povejte mi bibice obstaja kakšna možnost da pa bi se na biopsiji le pokazal kak plavalcek??? Partnerju bom kupila tudi dodatek selena in cinka.. Je bila katera v najini situaciji in ji je le uspelo?? Ohh tolko sva že dala skozi da sva le lahko v miru skupaj zdaj pa se to… Hvala vnaprej za odgovore..

New Report

Close