Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost neplodnost

neplodnost

rada bi nekaj vprašala.

Točno pred enim mesecom sem vzela KT tabletko proti zanositvi v zadnjih 72 urah.Zadnjo tabletko sem zaužila kasneje. Po tableti sem čutila slabost, bruhala sem, potila sem se bolj kot ponavadi….v glavnem sem bila šibka. To je trajalo 2 dni. Po enem tednu sem dobila menstruacijo bila je točna in zelo boleča…ne tako močna kot ponavdi sicer pa nimam nikoli močne. Trajala je tudi dlje kot ponavadi. Torej to je bilo znamenje, da nisem noseča. Sedaj sem spet dobila menstruacijo spet je bila točna kot ponavadi, tokrat tudi boleča, in je bolj močna kot je bila prejšnja. Poleg tega se iz mene izločajo tudi majhni strdki in še velika količina sluznice. Bila sem pri zdravniku in dobila tablete proti bolečinam.

Šla sem na pregled h ginekologu, ki me je za enkrat samo naročil in dal tablete proti bolečinam. Priznam,da imam nekaj mesecov že slabo kri in mi primankuje hemoglobina ter pomanjšano število eritrocitov, poleg tega pa imam slabo vodo in neke pakterije. Pravijo, da bi lahko to vplivalo na moje bolečine v maternici in jajčnikah. Pravim že mogoče, ampak mene skrbi, da ni prišlo do kakšnega vnetja po tabletah?

Prosim za nasvete.

Mislim, da sprašuješ za odgovore na napačnem forumu pa brez zamere, ampak tukaj so v glavnem vprašanja, odgovori in pomoči glede problemov zanositve ne pa odpravljanja le te. Svetujem ti, da se obrneš na drug forum mogoče na starši staršem, če imajo kakršnekoli izkušnje s takimi problemi. Tvoje vprašanje na teh straneh pa je kar preveč nesramno in tudi boleče za vse tiste, ki bi rade bile mamice. Pa več obzirnosti v bodoče ti želim

Mislim, da je to vprašanje za Dr. Pušenjaka.

Lp Ema

New Report

Close