Neodlocnost
Lep vecer.
Imam en problem in sicer v razmerju po mojem mnenju zaradi neplodnosti z moje strani. Stvar je pac taka, da se je ona odlocila da bi imela druzino a zau ji tega nisem moral omogocit. Na tem sma delala ze lep cas pa ni uspelo in je obupala nad nama. Zdaj pred 3 meseci sma se razsla in sma obdrzala kontakte. In ja zdaj po treh mesecih me je vprasala ce bi se strinjal z eno od njenih odlocitev. Ta odlocitev pa je, da bi se z drugim neznanim moskim prepustila strastem in ko bi zanosila,da bi se vrnila nazaj k meni. In zdaj je fora v tem pac da je to res tezka odlocitev🤔
ja pac zanima me vase mnenje in kako in zakaj bi se odlocili vi?
Lp
Odločitev se res zdi težka. Sam skozi take težave nisem rabi iti, zato ne vidim smisla, da karkoli pametujem o tem. Sam se si vedno želel svoje otroke in to sem izpolnil. Če pa res ne bi mogel imeti otrok, pa ne vem, kako bi se odločil.
Za odločitev, ki jo predlagaš, se sam verjetno ne bi odločil. Če pa se odločiš, pa se moraš zavedati možnih scenarijev. Kdo bo uradno oče tega otroka? Kaj bo z vajino zvezo? A bi to naredil, zato, da rešiš vajino zvezo ali zato, da prideš do družine (ozirom otroka). Kako prepričan si, da je težava za neplodnost na tvoji strani in kako resna je? Zakaj ne umetna oploditev s tvoji spermiji?
Nimam prav dobrega občutka ob tej ženski. Da te ženska zaradi tega zapusti, potem pa predlaga tako rešitev, izgubi precej mojega zaupanja. Jo pa seveda razumem po eni strani, vendar če me zapusti zaradi takšne stvari, se zavedam da ta otrok ne bo tvoril nobene dodatne povezave za najino zvezo, ampak prej obratno, saj biološko gledano nimam z njim nič. Poraja se mi tudi vprašanje, ali lahko od te ženske pričakujem kakšne očitke tekom starševstva, češ da otrok itak ni moj, zato nimam glavne besede pri vzgoji. Kajti moraš se zavedati, da do teh trenj bo skoraj zagotovo prišlo pri odraščanju otroka.
Pomembno je tudi vedeti, čemu vse si se pripravljen odreči.
Se mi zdi ta teme za lase privlečena in izmišljena.
Ker nikjer ne omenjaš, da bi se šel kdorkoli od vaju testirat in bi bilo ugotovljeno, kdo je res neploden. Plus poleg tega danes umetno oplodijo z darovalčevo semensko celico in ni neke potrebe ženski hodit k drugemu moškemu v posteljo in takšne bedne ideje. Smo v 21. stoletju, ko imaš kup možnosti in rešitev. Da nekdo napiše takšno temo pa ali je tako zelo neveden ali pa se dela norca. Ampak mislim, da slednje, ker če znaš na forum pisat, potem lahko tudi pogooglaš glede testov neplodnosti ter oploditve pri neplodnih parih.