Najdi forum

Nenormalno (163-133 kg)

Živijo!

Enkrat sem že pisal o svojih problemih.
Moj problem je da se nekaj dni prenajedam,potem kak dan držim post,tri dni hujšam pa spet jem.
Sploh se ne morem ustavit.Misli mi dobesedno uhajajo samo s hrano.Kamorkoli grem mislim samo na hrano.Ne vidim nobene rešitve iz tega.
Imel sem že 163 kg pa sem z veliko volje prišel do 130 kg.
Zdej že 5 mesecev niham med 130 in 137 kg.
Zaradi zdravstvenih težav(pritisk,rane na nogah,težave z gležnji,koleni…) bi moral nujno shujšati.
Mislim da mi ta teža uničuje življenje.Tudi psihično sem čisto na tleh.Kakšen dan me ni volja niti da bi se premikal.
Če ima kdo kakšen nasvet bi ga bil zelo vesel.
Hvala vnaprej

Lep pozdrav

A.

Spoštovani Aleš!

Lahko pogledate na starn Overeaters Anonymous Slovenska skupnost http://www.geocities.com/oaslo/index.htm. Tudi na e-mail odgovarjajo.
Alenka

Alenka,

če jih poznate jih lahko povabite, da se pridružiju tudi temu forumu, tako jih bo veliko več uporabnikov spoznalo in se morebiti obrnilo k njim po pomoč.

primož

Primož, pozdravljeni!

Napisala sem jim vaše povabilo in upam, da se bodo odzvali.

Alenka

Pozdravljeni !
Tudi jaz sem imela take težave dokler,nisem prišla do spoznanja da hrana ni glavna stvar v mojem življenju,ampak hrana je oz.ješ samo toliko da preživiš,če razumeš ta stavek mislim,da ti bo z uspelo. Lep pozdrav

hvala vsem za odgovore in stik z OA. Mislim, da vam bodo lahko v pomoč. Ključ do nadzora nad hranjenjem pa je, kot smo pisali že tolikokrat, redno hranjenje vsak dan večkrat dnevno. Vmesni dnevi stradanja, ki vas sicer navdajajo z upanjem, nezadržno vodijo v dneve neustavljive lakote. Ni prvih brez drugih.

Preberite si še kakšno od pisem na forumu, da vam to lažje razumeti. Izkušnje večine so si izredno podobne.

Marija Anderluh

aleš, spominjam se časov, ko sem se počutila tako kot ti. to je bilo še pred niti letom dni. piši: [email protected]

Aleš, pisi mi!

New Report

Close