Pozdravljene!
Imam težave z nenormalno požrešnostjo tik po ovulaciji. Težava je,da me prav nič ne nasiti. V roku pol ure sem pojedla dobrih 300g kruha,eno pašteto,20 dag sira,enih 150g majoneze,en avokado,pol melone… in še po vsem tem nisem sita! V želodcu sploh nimam občutka tiščanja. Kak mesec se zgodi,da ni tako hudo,ampak po vecini pa teh nekaj dni zgledam kot odvisnik od droge. Prav trest se začnem ob misli na hrano in v tistem tudi neverjetno hitro jem, embalaže kar trgam in odlagam kamorkoli,samo,da hitro pridem do vsebine. Zanima me, ali ima katera podobne izkušnje in pozna kakšne učinkovite metode proti temu?
Zdravo!
Meni se to dogaja v različnih obdobjih ponavadi popoldan/proti večeru, ne glede na to kaj pojem zjutraj ali za kosilo, imam tak napad lakote kot si ga ti opisala..
Kako se s tem spopadam..hja, težko ker se mi je to šele nedolgo nazaj pričelo dogajati da se sploh ne moram premagati imam tako močan apetit kot prej nikoli v življenu. Včasih sem si rekla NE ne smem več! in sm zdržala zdaj pa ne moram… To se mi pa tudi že na kg pozna
Sicer pa VEN stran od kuhinje in hrane, v naravo, tečt, športat oz. se poskusiti zamotit.
Draga anikabanika!
Saj veš, ovulacija je čas, ko smo bolj potentne.
In to potrebo je treba potešiti, tako ali drugače.
Sedaj pa se odloči sama.
Jo boš s hrano ali z orgazmi.
Poskusi. Deluje, definitivno.
Hormone boš porihtala. In ne bo več te silne potrebe po dodtnem prehranjevanju.
Pa kakšen dodaten sprehod v naravi ti bo tudi dobro del.
Naj ti uspe.
Irena/Artemida
Svetovalka celostnega načina življenja