Najdi forum

Pozdravljeni,

imam prijatelja s katerim se ze 2 meseca dobivava. Navadno se dobiva pri njemu, pogledava film, spijeva kozarcek in potem skociva ‘v rjuhe’. Fant mi je res zelo vsec, bi lahko rekla da sem celo zaljubljena vanj. Imam pa tezavo. Vedno ko se odpravim k njemu mi je tako zelo slabo, sili me na bruhanje, pri njemu nemorem vase spraviti niti grizljaja hrane. Ko pridem k njemu moram najprej vedno na vc ker ma tako zelo sili na bruhanje. Ni me strah, nisem zivcna ampak ocitno tako navdusena da mi je tako mocno slabo. Ko pride do akcije kar naekrat se sprostim in je vse ok. Prej pa neverjetna slabost. Imela sem ze vec takih primerov in nikoli podobnih tezav, nevem kaj mi je. Ampak ne morem se resiti te cudne slabosti oz siljenja na bruhanje. Res bi se rada resila tega cudnega obcutka, ker vedno pridem k njemu bleda kot zid.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Najdite si še druge prijatelje z benefikacijami. Potem boste ugotovili, da to govorijo hormoni.. od oksitocina, dopamina ter seratonina in še malce adrenalina (“Metlujčki” v trebuhu so namreč v osnovi čisti adrenalin – opozorilo na nevarnost).
[img] https://pics.me.me/thumb_the-butterflies-in-your-stomach-feeling-is-actually-just-a-9954575.png%5B/img%5D

De omnibus disputandum..

najprej si najdi enega fanta, ki te bo peljal na zmenke,na vecerjo v kino. Pa ti zihr ne bo slabo ko bo prslo do akcije med rjuhami. Pravi fant ni samo za skok med rjuhe.

Prej bi rekla glede na način druženja je to bolj v smislu ( prijatelja za seks) pravi fant ali moški bi te povabil na zmenek kam drugam kot pa k sebi domov ,kljub temu,da ti obiski doma zgledajo zelo “romantični”v dvoje in udobni ,seveda za take katerim je škoda vsakega centa za žensko kam drugam povabit kot samo k sebi v posteljo saj njihov domet ne seže dalje.Če si pametna si najdi nekoga s katerim boš lahko šla nekam ne samo jest k njemu gledaf filme ter seksat.Na tak način nekoga spoznavat je ceneno,odloči se ali boš nekomu grela samo posteljo ali še kaj drugega…In ne zaletavaj se v takega tipa z čustvi,ker te ne vabi k sebi domov zaradi tega,da si toliko posebna ,ker če ti odpre vrata svojega doma samo zato,ker te položi in,da mu ni dolg čas bi se jaz vprašala o namenu najinega druženja…

Mislim, da je avtorica članka več kot očitno izpostavila, da gre v tem primeru za prijatelja in ne za partnerja.

Sicer, če sta raje doma, kot pa, da bi zapravljala zunaj, je to njuna stvar. Morda jima pa bolj tako ustreza, se vas niti ne tiče.

Res je, nisva partnerja, sva samo prijatelja za seks. In ni prvi s katerim sva na tak nacin prijatelja, ampak samo pri njemu se pojavi ta nenavaden obcutek, pri drugih ga ni bilo. Zato mi res ni jasno zakaj je tako. Pa takoj ko greva v posteljo je vse ok. In tudi po tistem, samo prej pa je grozno.

Mogoče so zato taki občutki, ker si zelo zalubljena vanj pa si tega ne priznaš, sploh če on ni vate.
Mogoče imaš srečo pa je fant iz višje lige kot si vajena, pa si zato tako vzhičena in imaš take pojave

Saj se nas ne ,podamo pač svoje stališče glede na to,da sprašuje na forumu ,ki je javno dostopen vsakemu.Morda pa ji kljub temu želimo malo odpret oči,da se začne cenit in si najde partnetja/fanta kateri jo bo povabil na zmenek še kam drugam ne pa varčeval na tak način ali jo skrival .In za nekam peljat osebo ne potrebuješ gore denarja ampak dobre ideje,če le ne skrivaš koga pred okolico ,potem je tak način seveda zelo prikladen, saj ni treba nikomur razlagat kdo je dotična oseba,če se kje s kom srečaš. Skratka ženski želim samo pomagat,da ne bo kasneje razočarana,vseeno so že pri njej neka čustva .Res pa je ,da ni napisala kak je njegov odnos do nje.Na začetku je vsak prfect tudi taki tipi in čez pol leta ali manj beremo razočarane “gospodinje” ,kako jih je nekdo samo izkoristil itd.kljub temu,da same pristanejo na tak način druženja

Sploh se ne sekirat, sem bla v podobni situaciji. Gre za to, da je tvoje telo v pričakovanju. Ker se pač z njim dobivaš samo in izključno za seks, ga tvoje telo s tem povezuje in te pač čisto zvije.
Meni ni pomagalo nič, sem bla vsakič kot da sem čisto nažgana, dokler me ni minilo seksat z njim.
Čimprej seks, potem pa naj ti kaj skuha. 🙂 Takrat je potem že normalno.

Kaj je s tabo, ko jo bo minilo bo pa spremenila. Vrjetno ve, kaj dela. Sej smo v 22. stoletju, kaj to pišeš, da jo skriva in jo ne ceni.
Verjetno tut on ni tak tip, s kerim bi ona hodila na večerjice in se pogovarjala. Mogoče je glup ko točak.
Nismo ženske nobene žrtve in bogice in revice, dejmo nehat ena drugo tko obravnavat.

In kako je živeti v 22. stoletju? 😀

https://youtu.be/bRM5blfSW4UP

Priporocam vama, da zacneta z vajo deep throating, v nekaj treningih bo slabost in siljenje na bruhanje izginilo.

Matr same zahtevne device marije na temu forumu. Enim zenskam pase samo seksat drage moje, ne iscemo vse odraslih otrok da bomo se za njih moglskrbet.

vprašaj me čez 100 let

New Report

Close