nenaspana in utrujena
Pozdravljeni,
sem že drugič mamica: 2m in 2letnemu otroku. V bistvi mi naj ne bi bilo prav nič hudega, ker je večji sonček v vrtcu, mlajši pa zelo pridno spančka in papca (na 2 uri dan in noč). Torej vse super in prav. Problem je, da sem obupno utrujena in sitna ter nervozna, kar občutijo vsi okoli mene. Ne delam drugo kot dvigujem glas nad moža in starejšega sončka, ki seveda težko razume, da dojenčki potrebujejo nežnost. Vseskozi ga ljubčka in stiska, kar se seveda stopnjuje v metanje igrač vanj in ščipanje. In vse to razumem. Nimam pa potrpljenja. zvečer težko zaspim, ponoči vseskozi sanjam in imam nočne more vseh vrst – zelo neumne in ne v povezavi z naraščajem. Vsakič, ko se zbudim, da nahranim otročka se mi obupno vrti in komaj ostajam budna. Zjutraj se počutim kot zvečer kot, da ne bi šla spat. Sem brez energije in volje. Verjetno tudi za to, ker imam že normalno nizek pritisk in tudi vreme je idealno za takšno počutje. Sedaj se mi že tedn dni tudi čez dan veliko vrti in glava me boli. Ob najhujši krizi sem 2 dni zaporedoma zvečer vzela po 1 apaurin, da sem sploh lahko zaspala in dala mir ostalim članom družine 🙂 Vsak dan spijem tudi po 1 kapsulo CentraMed Mami vitamine. Več ne vem kaj naj storim. Ne bi rada posegala po nekih pomirjevalih. Gotovo je še kakšen način. Zaradi dojenčice ne jem nič svežega sadja (razen banan) in zelenjave, kar me zelo moti. Kaj naj?
Sem napisaja kar tako direktno iz glave, zato vse to nima ne repa ne glave.
Forum je zaprt za komentiranje.