Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Nenadna odpoved, mobing, laži..prosim za pomoč

Nenadna odpoved, mobing, laži..prosim za pomoč

Pozdravljeni,

Bom poskusila biti čimbolj kratka. Torej,  najprej sem pol leta doživljala načrtovan mobing, v ozadju želja da me psihično uničijo z namenom, da dam sama odpoved. Tega sem se zavedala, zato sama nisem imela namena dati odpovedi. Vse kar sem predvidevala, se je zdaj izkazalo za resnično. Naj povem da sem zaposlena za določen čas, že tretjič po 10 mesecev (vmes 2 m ni dela). Sedaj so me kar pozvali na sestanek in sporočili, da dobivam odpoved iz poslovnih razlogov. V ozadju gre za poznanstvo, ko delavka pozna nadrejeno in je na vsak način želela dobiti moje delovno mesto. V petek so mi dali odpoved, v ponedeljek pa naj ne hodim več v službo. Torej že po vikendu “nekdo” drug prevzema moje delovno mesto. V podpis mi niso dali ničesar. Tudi pisno mi niso ŠE vročili odpovedi. Ponudili so mi da me dajo na zavod ali pa 14dni na čakanje, da si medtem poiščem drugo službo. Do izteka pogodbe so še 4 mesci. Kaj bi na mojem mestu naredili vi? Kaj bi bilo v tem primeru najbolje zame? Pristati na njihov predlog ali kaj drugega?

Prosim za odgovore čimprej, saj imam časa za “reagirat” do ponedeljka.

Najlepša hvala, lp

New Report

Close