Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Težave in bolečine v hrbtenici nenaden topel občutek v nogi

nenaden topel občutek v nogi

Pozdravljeni!
Nevem če pišem na pravi forum.preprosto ne vem pod katero rubriko bi morala pisati.
skratka imam problem. že več kot kak teden imam nenaden topel občutek v nogi. samo na eni in sicer desni in to v stopalo. ta občutek pride in gre. na začetku mi je bil celo prijeten, sedaj pa me malo skrbi če ni kaj narobe. če nisem pisala na pravi naslov me prosim, da me usmerite k pravemu specialistu tukaj na forumu, sicer pa bom morala do zdravnice.
sicer sem ženska, stara 29 let.
lep pozdrav

Spoštovana!
Navajate dokaj nenavadne težave, iskreno povedano trenutno vam ne bi mogel odgovoriti na vaše vprašanje – ali je kaj narobe ali ne. V kolikor bi se pojavili nevrološki izpadi, bo potreben pregled pri nevrologu, sicer pa svetujem najprej pogovor z osebno zdravnico, ki bo v bolj natančnem pogovoru morda ugotovila vzrok.
Ne navajate pa težave , ki bi govorile v prid eventuelnem ortopedskem, revmatološkem ali angiološkem ( žilnem ) vzroku za vaše občutke.
Lp, dr.Sinožič

Pozdravljeni!
najlepša hvala za odgovor. sem sele sedja pogledala se enkrat na ta forum in videla vas odgovor.
ti občutki so se vedno prisotni, tako da je verjetno čas da odidem do zdravnie.drugih težav na ortopedskem žilnem ali revmatološkem področju dosedaj nisem imela.
lep dan se naprej

Pozdravljana Mojca J.Š.,
po brskanju po internetu sem samo tukaj naletela na zelo podoben opis, kot se dajansko dogaja meni. Ali ste morda izvedeli kaj je vzrok temu?

Spoštovani!
Težave lahko izvirajo iz ledvene hrbtenice, tako da vam svetujem RTG slikanje in v primeru patologije pregled pri ortopedu. Smisleno bi bilo pa narediti tudi UZ ožilja, če bo vse negativno, pa še pregled pri nevrologu.
Lep pozdrav!

Mitja Maechtig, dr. med., specialist ortopedske kirurgije, NCSF cpt osebni trener Naročanje za pregled: 031 719 299 (samoplačniški pregledi) Kirurški sanatorij Rožna dolina, Rožna Dolina, cesta IV 45, 1000 Ljubljana (01) 477 94 00 Železniški Zdravstveni Dom (01) 291 22 58

New Report

Close