nenadba sprememba
spoštovani, pred kratkim se mi je začela pojavljati sprememba vida..Sploh ne vem, kako naj začnem, parkrat se mi je to že pojavilo, da sem celi dan imela občutek kot zjutraj, ko se zbudim, ko še ne vidite popolno čisto.Ampak sem to pripisovala utrujenemu organizmu- imam veliko na plečah..Nato pa sem imela akutno vnetje sinusov in votlin, jemala antibiotike ter pravtako imela non stop enak občutek.Nato se je malo izboljšalo, nato pa vsak dan slabše, dokler me ni položila gripa in totalna utrujenost in izčrpanost. Počutje je po desetih dneh bolje, ampak ta težava z vidom je ostala, kot da ne vidim čisto, prav tako se mi pojavljajo takšne nitke pred očmi, ki migajo.Naj še omenim to, da se mi je pred tem vsem začelo dogajati eno, namreč zaradi otrok vstajam ponoči in ko sem odprla oči, me je desna neznansko bolela,ostra bolečina, pri kateri sploh nisem mogla gledati, kot da imam v očesu nekakšen oster predmet, bolelo je še po tistem, ko sem jo zaprla in šele zjutraj, ko sem se zbudila, je to izginilo. In še zadnja stvar, ki jo omenim..imam težave s 4,5 in 6 vretencem, začela bom s terapijami, v 4 vretencu je jedro dejansko že čisto na obrobju- nekako tako..pa me zanima, kaj si mislite o vsem tem?? verjetno je smiselno obiskati okulista?? ali pa gre za kakšno zadevo, ki se bo sama vrnila na prvotno stopnjo…Do sedaj namreč nisem imela popolnoma nobenih težav z očmi, niti dioptrijo, utrujene so bile samo po kakšni dolgi vožnji.
Najlepša hvala za vaše mnenje…
s spoštovanjem