NEMŠKI MALI ŠPIC
Pri šteparju ali preprodajalcu.
Predlagam nakup rodovniškega psa, za aktualna legla se obrnite na KZS. Na http://www.mojpes.com in http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,7393.0.html pobrskajte med temami o nemških špicih in se o vzrediteljih posvetujte z lastniki te pasme.
Joj, res ne vem kaj je z vami. Sploh “love is love” je originalna. Kar si našla na bolhi, sigurno NI pravi nemški špic, že cena dosti pove. Če si ti zdi ta cena previsoka, potem raje začni šparat za psa z rodovnikom, ki bo res pasma, ki si jo želiš in ne nek približek. Aja, pes je velika odgovornost in to za 10 -15 let, ne pa želja za RD. Pa še to, psa se ne dobi na polici po zelo ugodni ceni. Tisti, ki prodajajo te kao špice, jim gre skor sigurno samo za denar ali njihova psička “mora” enkrat v življenju mladiče(kar sploh ni res).
LP
blabla: čist pravo ime zate. Ne govori o nečem, če nimaš pojma o tem.
In še enkrat, tisti, ki so pravi vzreditelji ampak res tapravi, jim ni do denarja, ampak za dobro pasme (zdravsteveno in seveda v vseh pogledih).
Malo pejte pogledat na bolho, pa si oglejte koliko ljudi ponuja svoje samce za paritev npr. en kao labradorec. Ta pes komaj spominja na to pasmo, potem pa vi ki tako zagovarjate pse brez rodovnika, dobite ven mešanca in za to plačate 300 eurov. Ne moreem verjeti, kako so lahko ljudje tako naivni oziroma kako da se sploh ne pozanimajo kaj bodo kupili. Na bolhi je tudi veliko kao pekinezerjev(zame čisti mešanci). In tako naprej.
lp
Tudi tvoje ima bo kar pravo, lo(lek)!!
Kaj misliš, da ne vemo, da si ti eden tistih “super” vzrediteljev, ki se jim gre za dobro pasme hahahahahahaha, vic stoletja!
Zakaj pa potem svoje čudovite drage primerke tako drago prodajate? Ker se vam gre za denar in še enkrat DENAR!! Čisto navadni oderuhi ste in nič drugega!
Ko se vam pa ne bo več šlo za denar,pa iz čiste ljubezni do pasme pse prodajajte samo za ceno stroškov, ki ste jih imeli. To je pa zanemarljivo!
Me pa veseli, da se “pravi” vzreditelji bojite za svoje denarnice, ki se očitno vedno bolj praznijo :))))
Zelo grdo je služiti na račun živali ti lo(lek)
In dokler boste tako navijali cene, bo vedno več ljudi kupovalo pse brez rodovnika in prav je tako!
Tudi tvoje ima bo kar pravo, lo(lek)!!
Kaj misliš, da ne vemo, da si ti eden tistih “super” vzrediteljev, ki se jim gre za dobro pasme hahahahahahaha, vic stoletja!
Zakaj pa potem svoje čudovite drage primerke tako drago prodajate? Ker se vam gre za denar in še enkrat DENAR!! Čisto navadni oderuhi ste in nič drugega!
Ko se vam pa ne bo več šlo za denar,pa iz čiste ljubezni do pasme pse prodajajte samo za ceno stroškov, ki ste jih imeli. To je pa zanemarljivo!
Me pa veseli, da se “pravi” vzreditelji bojite za svoje denarnice, ki se očitno vedno bolj praznijo :))))
Zelo grdo je služiti na račun živali ti lo(lek)
In dokler boste tako navijali cene, bo vedno več ljudi kupovalo pse brez rodovnika in prav je tako!
Res škoda je zapravljat čas s takimi, ki znajo samo žalit. In nisem ena “super” vzrediteljev. To si čisto narobe predvideval. Drugo pa ne bom komentirala. Tukaj se vidi slovenska miselnost. Če želite mešance, pa jih imejte. Pasme so nastale s selekcijo in ne parjenje psičke in prvega samca, ki ga srečaš in ti je všeč. Ah, brez veze. Tokrat si omenil denar v svojem postu, tako da se zdi, da se gre tebi bolj za denar, kot pravim vzrediteljem.
lp
Nekdo ti je že zgoraj napisal, da ni človeka, ki se mu ne bi šlo za denar. Strinjam se s tem. In seveda, tudi meni gre za denar prav tako kot tebi.
Kar se pa žaljenja tiče, začel si ti, jaz ti samo vračam. Ampak tipično za take kot si ti je, da se obnašajo po načelu: napad je najboljhša obramba!
Tako da imaš prav, res je brez veze, očitno pa je, da sem ti stopil na žulj :))))
Kar se mene tiče, lahko. Piši mi na mail [email protected]