Najdi forum

Nelomljivi krožnik

Pozdravljene,
moja leto in pol stara punčka je uspela razbiti že več kot pol krožnikov… Razmišljam, da bi nabavila kovinske (včasih so ih imeli naši doma), a nimam pojma kje jih naj nabavim. Ne bi kupila samo enega mahnega za njo, ampak tudi zame in moža (saj punčka takoj vidi da ni vse enako in potem je joj…).
A imaste mogoče kakšn eizkušnje s tem? Kje ste jih kupila?
Hvala za vaše odgovore,
Tina

Kupite ji otroške – plastične. Imajo tudi take na vakuum, ki se držijo mize.

iz akropala krožniki se ne bi smeli razbiti…niti šalce in druga posoda…jaz sploh ne uporabljam keramike, ker je tudi pretežka

Mi smo tudi pravi posodlomilci, ampak lončki iz akropala pa nam kar ostajajo celi, tako da bodo naši naslednji krožniki definitivno akropalovi.

Jah, otroški krožniki … naša pikica je do pred enim tednom brez težav jedla z njega, zdaj pa hoče iz takih, kot oči in mami (tako hoče tudi uporabljati vilico in nož…)

A mi lahko, prosim katera kaj več pove o tem “akropalu”?

Asru

Arcopal. Menda se zlepa ne razbijejo. Kupiš pa jih lahko skoraj povsod. Na spodnji strani imajo nalepko Arcopal.

Nataša

Mislim, da so beli zdaj v sparu v akciji, če se ne motim ?
To je posoda bela ali pa črna..ko so na veliko hodili v tujino na šopinge je bilo ful in, da si imel tako posodo..včasih imaš tudi vzorce……

To je definitivno najboljše izum na področju posode dosedaj.

Midva imava celotno garnituro krožnikov iz tega materiala že pet let (posodo pomivam ročno) pa je kljub temu še vse celo (saj vsi vemi, da se takrat še rajši razbijejo). Moja mami pa ima pralni stroj, pa je še tudi vse celo.

Če pade kaj na tla ali kam drugam (na drugo posodo) v 99% ostane vse celo, razen če imaš smolo in pade na kakšen rob, ali na beton, potem se zlomi in ne razbije.

pa sploh niso dragi (4000 sit za cel komplet (6 globokih, 6 plitvih, 6 majhnih, 1 velika posoda, 1 pladenj)

toplo priporočam

Arcopal je vsekakor zakon, sploh pri majhnih otrocih. Danes jih res prodajajo že vsepovsod. Mi imamo ene prvih belih, ki se jih je dobilo pri nas, moja mama pa še celo ene malček bolj slonokoščene barve, ene prvih, kar se jih je dobilo v Italiji. In je še vse celo. En naš krožniček se je malenkost okrušil.
To so tisti, ki so jih na sejmih včasih ob tla metali, da bi dokazali, da se ne razbijejo.

akropal posodo dobiš že povsod, po pravici povedano jo je več kot klasične keramične…dobiš je v vseh barvah, vzorcih, jaz imam celo komplet, ki je moder prozoren in izgleda kot bi bil iz stekla! super je!

Arcopalovi krožiniki se tudi zlomijo. To pa vem zato, ker jih imam doma in če bolj nerodno padejo grejo na pol!
Sem dobila namig za rosfrajeve krožnike, baje v Merkurju. Ali veste kaj o tem?
Hvala

Moja tamala hoče jesti samo iz Tuperware krožnikov, ker imajo naslikanega medvedka. Ima globokega in nizkega pa še dve plastični skledici s hermetičnim pokrovom. globok krožnik nam je padel na tla in počil – vendar so nam ga zamenjali z novim, ker imajo garancijo.

Mi smo imeli tudi od Tupperware a ne tiste otroške temveč nizke posodice, (kot nekakšen globok krožnik, ki nima oprijemalnega roba ) okrogle držijo pa nisem prepričana 5 ali 7 dcl, dobijo se v komletu 4-ih s pokrovi, pri nas sicer niso leteli po tleh, so pa bili praktični, grejem hrano v teh tudi v mikrovalovki…..in se niso deformirali…

New Report

Close