Najdi forum

Lepo pozdravljeni!

V preteklosti,že več let nazaj,sem izkusila bridkost prevarane žene.Moj mož je imel ljubico,s katero se je dobival in ji spočel otroka.
Ostal je v zakonu z mano.Tako je prinesel čas ali usoda.Ne vem.Morda ljubezen.

Zanima me,kdo in kaj smo bili v prejšnjih življenjih,da se je to tako zamotalo?Sem si jaz to zaslužila od katerih od prejšnjih reikarnacij?
Sem dobila povračilni udarec,čeprav si mislim,da si tega nisem zaslužila.
Je to bil Božji načrt,v katerem ni sprenavedanj,laži,dolgov.

Ona,ki je bila ljubica mojega moža noče nobenih kontaktov in jih preprečuje otroku.Ne bi rada dodatne karme.Kako to urediti?

Predvsem mislim, da to ni več tvoj problem in ne vem, zakaj se ukvarjaš z njim. Tvoj mož te je prevaral, kar je v tej deželi nekaj povsem običajnega, saj je, vsaj enkrat v življenju, 64% moških in 55% žensk prevaralo svojega zakonskega partnerja ( rezultat mora biti posledica laži, ker ne vem s kom je varalo svoje žene preostalih 9 % mož, ker Olge iz Ukrajine niso tako zelo zdržljive ). Ti si to varanje v bistvu odobrila ali sprejela, če si še vedno z njim. Iz kakšnega razloga, ne vem. Lahko je to ekonomska stabilnost, socialna varnost, brezpogojna ljubezen, prisila….. Če bi bila zate to prevelika degradacija, bi že tedaj vsemu skupaj naredila konec, pa nisi.

Od tu dalje seveda lahko sprejemaš ljubico svojega moža in se ukvarjaš z njenimi problemi, praviloma pa to niso tvoji problemi in naj se z njimi ukvarja tvoj mož, kot z določenim dolgom, ki ga je pustilo varanje, ki si ga ti sprejela. Predvsem pa ne vem, zakaj tu, v vso kolobocijo, vmašavaš še Boga??? Ker je Bog največji grešnik???

O “udarcu usode” seveda tu ne moremo govoriti. Govorimo lahko le o krivdi. Kdo je kriv, če je nekoga povozil avto na cebri, ko je prečkal ulico pri zelenem semaforju??? Jaz mislim, da bolj tisti, ki je prečkal ulico, kot pa tisti, ki ga je povozil. Zaupamo popolnoma neznanim ljudem, da se bodo ustavili na rdeči luči, ljudem poleg nas pa ne zaupamo, pa jih vendarle poznamo že leta, destletja….. Predvsem sem pristaš iskanja vzroka pri sebi. Ne bi niti vmešaval prejšnjih življenj niti Božanskega načrta, ker človek, za razliko od živali, ni prisiljen brezglavo upoštevati svoje nagone ampak se sam odloča in izbira. Tvoj mož se je iz nekega, meni neznanega vzgiba, odločil za skok čez plot. Ti si to dejanje celo sprejela in nisi potegnila sankcije iz njega. Si vsaj skušala razumeti sporočilo, ki je izhajalo iz tega dejanja? Je tvoj mož skušal razumeti sporočilo? Si ga kdaj vprašala, kaj v vajinem odnosu ne “štima”, da se je odločil za takšno dejanje, če si ga že sprejela? Si sama razmišljala o tem in skušala spremeniti tisto, kar ne “štima”, če si že sprejela dejstvo? Spremenimo se lahko le sami, drugih ne moremo spreminjati. Lahko pa odidemo, seveda. Kriviti Božanski načrt ali celo svojo karmo, pa se mi ne zdi fer, kaj šele smotrno.

Jaz vas ljudi pravzaprav ne razumem. Si sedaj lastiš neko pravico do otroka, ki je bil spočet s semenom, ki je pripadalo tebi? Ali bi rada kaznovala otroka in tisto žensko za svojo napako ( in če bi bila moški, bi ti odgovoril na enak način ) ??

Vsi mi smo bitja svetlobe. Dogodki, ki nam jemljejo Lubezen in Radost, so odziv na naša dejanja. Le sami sebe lahko spreminjamo ali spejmemo. Torej lahko takšno stvar sprejmemo ali se spremenimo. Tudi to je del svobodne volje in izgovori, ki jih radi uporabljamo, tu ne delujejo. Ne razmišljaj o karmičnih dolgovih iz prejšnjih inkarnacij, ampak se posveti tej inkarnaciji, tu in sedaj ter skušaj razumeti sporočilo, ki je dovolj jasno. Recimo, da je “neukrepanje” tudi eden od kozmičnih zakonov……. Če si seveda dojela namen…..

Predvsem pa ne trosi krivde vsepovprek, ker ti ni poznana resnica, zakaj seje vse skupaj zgodilo. Tebi je znan en segment relativne resnice, tistemu tam zgoraj pa je, edinemu, zanan cela resnica ( reciva ji “absolutna resnica ” ). In brez skrbi se lahko zaneseš Nanj, da bo ukrepal v skladu s svojim videnjem absolutne resnice, ne glede na tvoje razmetavanje krivde. Soditi? E, moja draga, s tem se ne ukvarjamo. To je dovoljeno le Njemu…….

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Igor!

Ja,zelo lepo napisano,ni kaj.
Zakaj sem to “sprejela”,ti niti točno ne znam povedati.Imam občutek,da vseeno sva midva tim,ki spada skupaj.Ne gre zato,da
bi ga podpirala v tistih časih,ko sem bila prevarana.Zdi se mi,da jaz sem že bila pri mislih,da se razideva,ko je njega zagrabilo in se je oklenil vsega in vseh,kar bi lahko na mah izgubil.

Prebudil se je,tako bi lahk nekako opisala takratno stanje.
Bila je prej to njegova kot moja odločitev s predpostavko,da ne bom tolerirala niti milimeter.
Začuda še vedno funkcionirava in to že veliko,veliko let.
Dejansko nisem bila v ničesar prisiljena,ne igram vloge žrtve,prej kot izkušnjo.Vem,da ni nobene poti,po kateri bi šel,ne da ni nevarnosti,da skreneš,pa čeprav samo za en ovinek.

Zanimalo me je,kakšno vlogo igram tukaj jaz.Ne želim karme,ki bi me preganjala še v naslednjih življenjih.To je tisto,kar me zanima.
Ravno zato,ker mi ni poznana resnica,vem,da nimam pravice soditi.Zopet nekaj negativnega…

Nobenega otroka in tiste ženske nimam namena kaznovati,ker nimam pravice.
Edino želela bi,da bi ona bila nenastrojena proti nam vsem.

verjamem v to,da vsak plača svoje,tako dobro kot slabo.To pa naj presodi Najvišji!

Ti tu ne igraš nobene vloge in edini nasvet, ki ti ga, glede tvoje karme, lahko dam, je:

ŽIVI IN PUSTI ŽIVETI!

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close