Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala nekajmesečno čakanje na ortopeda

nekajmesečno čakanje na ortopeda

V petek popoldne je prišlo do poškodbe kolena. Gibljivost kolena je omejena v skrčenju in v iztegu tako da hodim kot da bi hodil po bergli. Danes (v ponedeljek) sem bil pri zdravniku, ki mi je dal napotnico za otropeda. Še isti dan sem šel v Novomeško bolnico k ortopedu. Pri okencu je rekla, da imajo dva ortopeda, pri enem da bi prišel na vrsto leta 2012, drug pa da je tudi polno zaseden. Rekla je da ima eden od teh dveh ortopedov odprto firmo s koncesijo in mi je na listek napisala firmo Artros, dr. Hussein in telefonsko firme. Še isto popoldne sem jih poklical. Oglasila se je ženska, ki je rekla da imajo precej zasedeno in da bi prišel na vrsto 5.1.2011. Takoj zatem je rekla, da bi prišel če bi si sam plačal prej na vrsto. Vprašal sem kdaj bi prišel na vrsto če bi sam plačal. Rekla je, da že NASLEDNJI DAN.

Zanima me, če so mi kršene pravice pacientov, ali bom moral v postelji počakat na naslednje leto?

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close