nekaj videnega
Pozdravljeni,
nekaj časa nazaj se mi je parkrat zgodilo, da sem okoli človeka videla barvno svetlobo. Ničesar posebnega nisem delala, poslušala sem ljudi, ki so mi razlagali svoje probleme, pogovarjala sem se. Tam je bilo, dokler nisem začela razmišljati, kaj je zdaj to, potem je počasi zbledelo. Ko sem šla malo iskati naokoli, sem ugotovila, da je bila slika identična t.i. auri. Zgodilo se mi je še nekaj podobnih stvari. Zdaj pa moja vprašanja: Je to možno? Kako? Ali je z mano kaj narobe (prividi…)? Če je vse vredu z mano-kako lahko to ponovim? Od takrat se mi to ni več zgodilo. Stara sem 21 let.
Hvala za odgovor!
LP, ysara
Dopuščam seveda možnost, da si videla človekovo auro, čeprav je dogodek premalo natančno opisan, da bi lahko z gotovostjo trdil to ali nasprotno. Tudi drugih stvari, ki jih imenuješ “identične” ne opisuješ.
Seveda pa je mogoče, da je tvoja zavest razvita, da imaš odprto tretje oko in lahko vidiš stvari, ki jih običajno ljudje ne morejo videti. To bi lahko pomenilo, da se je zavest prebudila v prejšnjih življenjih tvoje duše in je njen obisk tu med nami, le ša manjša korekcija karmičnih zadev. Poznal pa sem in še poznam pa tudi ljudi, ki so že dosegli najvišjo stopnjo zavesti, pa se je njihova duša vrnila s sporočili, ki so nam jih prinesli. Kaj veš, morda so tvoja sporočila pomembna…
Priporočil bi ti čimprejšnji stik z nekom, s komer boš lahko to svojo sposobnost preverila in nadgrajevala.
Poydravljeni,
sli[al sem da se lahko pri vas tudi naro;im. Imam probleme y nogo in kri\em, star sem 42 let. Kao lahko to uredim oyiroma kdaj in kje se lahko oglasim
Hvala in lep poydrav
Ne vem, kje ste to slišali. Mi pa lahko pišete na naslov [email protected].
Pozdravljeni,
ne spoznam se na te stvari, zato me zanima, če bi mi lahko vi priporočili nekoga, ki mu zaupate? Samo za kakšen pogovor, da se, kot ste rekli, preveri… Nočem se namreč preveč spuščati v to.
Lep pozdrav,
Ysara
Sem malo razmišljal, pa nekaj časa pustil pa spet razmišljal. Morda sem butast, samo…. O čem me že sprašujete?
🙂 Nekaj postov višje… Se opravičujem 🙂 Mislila sem, da bo razvidno, ker sem pisala pod isto temo. Pisala sem vam, da sem videla nekaj, kar bi naj bilo aura, pa ste mi svetovali, da poiščem nekoga, da se to preveri. Pa sem se šele po treh letih odločila, da bi poskusila, nimam pa pojma, kje začeti iskati, in zato prosim vas za nasvet. Še enkrat pardon 🙂
Lp
Ysara
Tudi jaz se opravičujem, vendar imam preveč dela, da bi si vedno ogledal vse nekdanje poste, ko odgovarjam. Lahko mi pišete na moj naslov in se bova dogovorila, kje lahko izveste največ o auri in preverite svoja videnja.
Draga ysara,
vse je možno. Mogoče te na to temo zanima tematika angelov, o čemer je napisala več njih avtorica Diane Cooper. Njena zadnja knjiga ima naslov Svetloba angelov.
Diana Cooper je terapevtka, zdravilka in svetovno priznana strokovnjakinja za angele. Je tudi avtorica štirinajstih knjig, ki so prevedene v več kot dvajset jezikov.
Z angeli se je prvič seznanila med doživljanjem osebne krize, kar jo je tudi spodbudilo, da je povsem spremenila svoje življenje. Danes potuje po svetu, širi modrost o angelski svetlobi, duhovnih mojstrih in starodavni Atlantidi ter pospešuje ustanovitev terapevtskih delavnic. V svojih številnih televizijskih nastopih spodbuja ljudi, naj izpolnijo svoje duhovne potenciale. Angeli jo spremljajo vsepovsod, saj je medij za njihova sporočila. Leta 2000 je ustanovila učiteljsko šolo angelov in vnebovzetnih mojstrov – Diana Cooper school of Angels and Ascension.
Upam, da sem bila v pomoč.
sončen dan,
Zdravka
Forum je zaprt za komentiranje.