nekaj ni uredu
Po vsej verjetnosti samo prihajajoča menstruacija. Če se stanje po njej ne bo umirilo, vam priporočam, da kupite v lekarni olje dveletnega svetlina. Ta rastlina ima lastnosti, da umirja predmenstrualni sindrom in lajša napetost in bolečine v prsih. Pazite na prehrano in uživajte zadosti sadja in nekuhane zelenjave ter se izogibajte sladkorju ter prevelikim odmerkom ogljikovih hidratov in hitre prehrane. Redno se pregledujte, če se stanje ne bo umirilo, se pogovorite še z ginekologom.
Spoštovani!
Star sem 40 let in se zdravim za hirpentenzijo in dibatesom ti 2. Od zdravil jemljem prenessa 8mg in coryol 12,5 mg in glukovans 500/ 2,5 2×1, sladkor držim na dobrem nivojo. Pred pol leta sem imel opravljen UZ trebuha in kolonoskopijo in pregled pri gastroenterologu. Izvidi so bili brez posebnosti. Pred 3 tedni pa me je zdravnica dala na slikanje hrbtenice , poleg ostalega je bilo v izvidu dodatno napisano sledeče:izstopa formacija v mehkih delih pod levim rebernim lokom. V predelu kliničnega suma na spremembo lienalne fleksure ali ventrikulusa, koristna bi bila dodatna dg. obdelava. Zdravnica me je takoj napotila na RTG NATIVA abdomna v bolnico. Izvid tega slikanaj se glasi takole: Brez prostega zraka pod prepono. Zmerno pnevmatizirano črevesje,brez dilatacij,brez nivojev. Sedaj ne razumem ničesar kako lahko dve rtg slikanji pokažeta različno. Z zdravnico sva se odločila da grem še opraviti k izbranemu gastroenterologu gastoskopijo. Po ogledu slik me je naročil na omenjeno presiskavo komaj 3.8. Strah pa je veliki.
Hvala za dogovor in mnenje
Verjetno ste zgrešili forum. Morda bi vam bil najbližji abdominalna kirurgija: http://med.over.net/forum5/list.php?256