Najdi forum

nekaj me zanima

zanima me naslednje koliko ste “zadeli” na raznih srečkah kot so ekspresna srečka, hitra srečka, olimpijska srečka, …

sam sem do sedaj največ zadel 3.000 sit na ekspres srečki.

zanim ame samo če je kdo zadel kake večje zneske ker se mi včasih zdi da jih sploh ni v prodaji.

jaz tudi mislim, da jih ni.., tudi nisem kaj dosti zadela; ampak tudi zelo redko igram.

mene pa zanima, če kdo koga pozna, ki je bil novembra izžreban preko Stanovanjskega sklada za stanovanje; tudi jaz nikogar ne poznam, ki bi bil izžreban; tudi mislim, da nekaj ne štima pri tem.

Še tiča u rit nism zadela, jebemti…potrata denarja je pri meni te vrste sreča :))

zaradi teg asem pa vprašal ker se mi zdi vse skupaj sumljivo.

no, jaz sem na blackjack srečki največ 100 tolarjev ali nekaj takega, v glavenm toliko, da si novo kupiš. En moj kolega je pa zadel 100.000 z blackjack srečko, tako, da so tudi večji zneski v igri:))

walkman na srecki express
uro na podarim dobim (LOL)
pa ene par stiric na lotu
druzga pa ne

LP

120 sit na ekspres… :))

Največ 1000 sit na hitri srečki,
kaka štirica na lotu, that’s it.

hm,jst osebno še nič
🙂
sama izguba

Blondy
Bod prepričana, da te bo ta sreča še doletela. Samo morš fantu rečt, da hočeš tiča v rit :-))))

krpan zagotavljam ti, da je sklad, ki je naveden na srečkah resničen. sama sem tudi vedno dvomila, kar pa delam na loteriji pa ne več. kajti ravno tisti, ki niso nič pričakovali so ponavadi dobili.

računaj pa, da je v sloveniji več kot 200 loterij in da se srečke prodajajo tudi na drugih prodajnih mestih, kar pomeni, da so srečke zelo razpršene.

lep pozdrav

I am an Annoying, Nasty, Gothic, Evil, Lier! Yes, I am an A.N.G.E.L.!!

nič

Em Krpan, jaz res ne vem, ali sem rojena pod nesrečno zvezdo ker VEDNo dobim samo zamenjavo srečke, to je pa vse – pa recimo da jih kupujem 6 let ( seveda ne vsak teden, ampak ko se spomnim – oziroma dobim “občutek”, da me čaka sreča, ampak očitno nimam šestega čuta 😉 )

Lp,

Pia

če delaš na loteriji še ne pomeni da veš kako posli tečejo.

kaj se pa lota tiče pa j etako že vnaprej določeno kdaj bo šla sedmica ven ker gre vse preko računalnikov, ker je že kriza da vedno po kakih treh mesecih sedmica naraste na toliko milijonov!

dobr da veš da je žreb sedmice vnaprej določen. to je le ena od teorij ki jih postavlajo ljudje kot ti. če misliš, da je to le en blef ne vem zakva pol sploh kj kupuješ:)

I am an Annoying, Nasty, Gothic, Evil, Lier! Yes, I am an A.N.G.E.L.!!

lota tako ne igram.

sedaj še sam reči da v kazinu ne nategujejo folka!

so pokazali kako razmerje imajo: nekaj milijonov proti ena. se pravi da jih more nekaj milijonov na enem aparatu igrat da en potem dobi in to razmerje je za manjše dobitke. za večje pa še malo poostrijo.

dobijo pa vedno tisti aparati ki so bolj vidni večjemu številu ljudi da jih to privabi. to je preverjeno!

največ kar sem v dobila v “materialu” je bil sonyev glasbeni stolp. Drugače v denarju pa 10.000 sit.

Morm rečt, pa da ne maram igrat iger na srečo. Je pa res, da kadarkoli igram (zelo redko) dobim vsaj najmanši dobitek…

kolega na hitri srečki 10 jurjev.

lp ajs

preverjeno ja:)) od kje pa? sicer ne morem govorit za drugo, sam za slote pa sigurno ne drzi ta tvoja teorija…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close