Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Klimakterij -menopavza Nekaj kapljic

Nekaj kapljic

Že nekaj časa me spremlja spomin na mladost, ko sem bila zaradi težav, ki se jih ne spomnem nekaj dni v bolnici. Spominjam se, da sem ponoči pogosto morala na wc-lulat, vendar je bilo vsakič samo nekaj kapljic, tiščalo me je pa tako zelo, da sem mislila, da imam čisto poln mehur vode. Sedaj se mi dogaja podobno. Tišči me zelo, lulam pa zelo malo, nekaj kapljic.Pogosto mi tudi uide nekaj kapljic na poti do wc-ja. Kaj bi to bilo? Ne smem pa pozabit, da sem v velikem stresu. Kakšna je rešitev?

Pozdravljeni!

Z ozirom na to, ker pišete, da ste v velikem stresu vam svetujem, da najprej rešite težave, ki vas psihično obremenjujejo in morebiti se bo nato vsa zadeva z mehurjem uredila sama po sebi. Vedeti namreč moramo, da ima psiha pri nas ženskah pomembno vlogo pri delovanju mehurja in pogostem tiščanju na vodo. Sicer pa težava kot ste jo opisali kaže na urgentno urinsko inkontinenco in se jo zdravi z zdravili, ki jih vedno predpiše zdravnik in s treningom mehurja.

Z lepimi pozdravi,

Lorena Meglič

************************************ http://www.drustvo-mena-maribor.si Tel: 02-320-20-75 GSM: 040-462-029

New Report

Close