Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Neješčnost v nosečnosti

Neješčnost v nosečnosti

Mene pa zanima vaše mnenje.

Sem noseča 7t. Shujšala za 2 kg, ampak me je strah, da še nebom več. Nimam nobenega apetita in vsa hrana mi smrdi. Malce me skrbi, da pikica nebo imela dosti vitaminov itd…

Ali bi morala jesti kakšne posebne vitamine ali podobno ?

Prosim za nasvet !

Pojdi v lekarno kupit tablete folne kisline, ostalo se bo pa zrihtalo, don’t worry. Samo pazi na zdravo prehrano. Meni tudi prvič ni nič pasalo… Pa lepo nosečnost želim, metka ;o)))

Ne se sekirat! Najprej boš šla nekaj kg dol (kake 3 mesece), potem pa veliko kg gor.
Aja- še nekaj o hrani: če ti bo pasalo jest vloženo kislo papriko in palačinke obenem, se ne čudit, ker to sodi k nosečnosti.

Edino kar je potrebno pazit je to, da veliko piješ.

lep vikend

Pazi, da boš veliko pila in če ti tudi sadje in zelenjava ne pašeta zaužij kakšno šumečo vitaminsko tableto. Ker vitaminčke pa dete le rabi. Jaz sem vzela kakšno tableto in se začela rediti šele po 24 tednu, na začetku šla tudi dol.

No, končno še ena taka 🙂

Jaz sem ceeelo življenje hujšala, shujšala pa med nosečnostjo. vse, dobesedno vse mi je smrdelo (tudi milo, deodorant itd.) in veliiiko sem bruhala, po rojstvu sem postala manekenka :))) imam pa zelo zdravo in pridno in “brihtno” punčko.
Jej in delaj TKO KOT TI PAŠE in bo zihr prav .

Veliko sreče!

Ne sekiraj se jaz sem se v celi nosečnosti zredila za 2 kg, dosti mi je bilo slabo. S fantkom je bilo vse v najlepšem redu, bil je težek 2,8 kg. V prvih 3 mesecih sem tudi shujšala 3 kg.

New Report

Close