NEJC iz Bepop-a je preminil v prometni nesreči!
To, da je imel čelado je pisalo v Dnevniku. Kjer je tudi pisalo, da je umrl v novomeški bolnici po operaciji. Očividci nesreče so povedali, da je Nejc taoj po nesreči hotel vstati, da se je dvignil potem pa takoj padel!
V bistvu je ni imel… To s celado so malce dodal mediji, da res on ne bi bil nic kriv.
Glede na to, da je vozil prehitro ni tista voznica kriva cist nic!!! Verjetno ga je vidla, ko je bil se zelo dalec in speljala. Ker je imel preveliko hitrost je pa bil takoj pri avtu in tresk. Ne kr sklepat nekaj brezveze. Motor je veliko manj opazen, in ce je jehitrost prevelika, potem je se manj opazen.
Žal je spet ugasnilo mlado življenje!!!
Kot da je zdaj važno kdo je kriv…
Nejca ni več in naj počiva v miru.
Sožalje vsem ki ste ga poznali….
Ja, sm zvedla k je frendica vsa objokana kričala ‘zakaj’.
Ja Nejc je res umru! Bil je talentiran 17- letnik, ki ga je čakalo še wse žiwljenje. A na žalost je wse izginilo w minuti! NEJC REST IN PEACEPeter je pisal/pisala:
Preberite:
http://www.geocities.com/bepopfan/
Drugič dej gor link, ki dejansko deluje.
saj vse dela!
Ja, kaj,
saj ti napiše, zakaj “ne deluje”:
The web site you are trying to access has exceeded its allocated data transfer. Visit our help area for more information.
Access to this site will be restored within an hour. Please try again later.
http://www.geocities.com/bepopfan/
meni pa vse deluje: odpre se stra, ki je posvečena Nejcu, kjer lahko ljudje sporočajo svoje misli…
Žalostno…………………Iskreno, iskreno sožalje staršem in bratcu. Čutim z vami, vem, kako to boli…..
A kdo ve, od kje fantu motor???
danes je v Nedelu pisalo, da naj bi se Nejcu izpolnila velika želja, starši naj bi mu namrec kupili motor pred parimi dnevi. in kar je najbolj zanimivo.. sosedi pravijo da naj bi njegov oce motor nekoc ze imel, vendar ga je prodal, ker ni hotel da se sinu kaj zgodi..
🙁
Preberite si današnji Dnevnik, ker v njem piše vse kar vas zanima o nesreči.
Vse se je zgodilo natanko tako, kot navaja časopis.
Vir; sem z Mirne.
Pa ne glede Nejčeve smrti.
Namreč, berem da še ni bil polnoleten. Kako je lahko potem bil izbran v skupino, a ni bil pogoj za sodelovanje na avdiciji polnoletnost?
A se še spomnite tistega, ko je Nejc zvedel, da je prišel naprej in je v smehom in solzah v očeh rekel:”Ne, nobom joku!” Najlepši trenutki popstarsa.
Nejc, hvala ti za vse trenutke, ki si mi jih polepšal.
Uživaj še naprej!
samo res… to sm se jaz tut že enkrat vprašala, kr se spomnim, kak so tistega tečnega prepotentnega mariborčana skenslali lih na podlagi tega… jebiga…
lp
točno to sem se tudi jaz spraševala, ker jih je blo kar nekaj “mladoletnih”, za tistega malega prepotentnega šmrkavca, pa čist prav, da so ga skenslal!
Kar je bilo je bilo, Nejcu smo vsi privoščili zmago…vendar ne takšen konec.
Oi
bodo prodaLi vec pLat, boLi te kuraC
Forum je zaprt za komentiranje.