Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost NEJC iz Bepop-a je preminil v prometni nesreči!

NEJC iz Bepop-a je preminil v prometni nesreči!

Stari to neo drama, to bo resnična zgodba…….pop tv v torek ob 20:00 (malo črnega humorja)

važno da bojo na pop tv pa na a kanal-u potegnili še malo denarja, itak bo pol slovenije gledalo to oddajo ko bo na sporedu

To je čist res. malega so potisnili naprej, zdaj bodo pa še z njegovo smrtjo služili, barabe..

🙁

Malo več informacij o Nejcevi nezgodi:

Včeraj je Nejc dobil nov motor Yamaha 125ccm, in danes ko se je pelov iz šole, mu je življenje “vzela” voznica kombiniranega vozila. Zdravnik, ki je oskrboval in šival Nejcove notranje organe je povedal da so bili vsi notranji organi zmečkani. Tako da je Nejc po operaciji umrl :((((((

(izpoved dobro obveščenih ljudi)

BTW celo Novo mesto je v petek 20.09.2002 žalovalo za Nejcom, nekateri so mu celo v njegov spomin prižgali svečko pred srednjo šolo katero je obiskoval.

Mislim eni ste pa res brezsrčni…”me ne gane…”. Dost hudo, da vas ne gane smrt 18-letnega človeka, ki je imel še celo življenje pred sabo. Mene pa zmeraj stisne, kadar izvem, da je ugasnilo še eno veliko premlado življenje…

po moje bojo mel malo pavze, pol bojo pa novega našli… kerga od unih pet, ki so izpadli v zadnjem krogu….

lp

Ker sem tud sam motorist me je zadeva še toliko bolj prizadela. Človek dobi nov motor in evo ga – naslednji dan ga že več ni. Pol pa še naj kdo reče da smo motoristi krivi da tako množično umiramo na cestah. Dokazano je da je v veliki večini nesreč s smrtnim izidom motorista kriv avtomobilist! Mogoče kdo ve če je nosil čelado ali ne? Sicer pa glede na poškodbe notranjih organov to niti ne bi igralo kake večje vloge…

Make-upice so tud umrle???Kdaj???
Nejc,uzivaj v raju

men je pa tok tezko.. kr sanjala sem dons tole vse.. ne morem verjet.. sej vem da eni govorijo “pa sej ga sploh nisi poznala”.. res je, ampak vseeno boli ko zivljenje izgubi nekdo tako mlad in poln zivljenja ter energije.

pa še zjutraj sem gledala njihov spot in sem bila ful vesela za njih ker so tako srecni in veseli, izpolnile so se jim sanje, v teh dneh naj bi promovirali nov CD in hodili na nastope.. grozno..

novico sem izvedela v avtu, po radiu in nisem mogla verjet svojim usesom. takoj so me oblile solze, ceprav Nejca nisem poznala, niti nisem bila njihova obozevalka, tudi njihove pesmi mi niso bile nic posebnega, samo super so mi bili ker so sledili svojim sanjam in uspeli v tem kar radi pocnejo. s fantom sva bila skupaj v avtu ko sva izvedela in je takoj ustavil in me objel. res mi je bilo hudo.. tako mlad clovek.. spomnila sem se tudi na nesreco MakeUp-ic, ki me je ravno tako prizadela, saj sem se par dni pred nesreco bila z njimi na nekem nastopu.. kruto..

iskreno sozalje starsem ter Nejcevemu bratcu + vsem ostalim Bepopovcem

dragi forumovci.. vsak dan je nekaj posebnega, ze jutri nas morda ne bo vec, zato pozabite na slabo voljo in zamere ter vsak dan povejte svojim dragim da jih imate radi, mogoce bo cez nekaj trenutkov ze prepozno..

LP,
zvezdica

skupina make up je imela nesreco pred dobrimi 4 leti, ko so se vracale z nastopa. Umrla je voznica Maja, ki je baje zaspala za volanom ter Sani, ki je sedela zadaj na sredini. Ostale tri, Darja Nika in Tina so utrpele kar hude poskodbe telesa, vendar so dobro okrevale. takrat so se odlocile da bodo se naprej pele in nastopale v spomin na sani in majo, vendar niso dolgo vztrajale skupaj, tako da sta se Darji pridruzili novi dve clanici in ustanovile so skupino Make up2.

JA, Nejc je imel čelado!

kako veš?

Tudi jaz sem imela včerajšen dan čisto pokvarjen, pa tudi danes ne morem verjeti, da Nejca ni več. Nisem ga osebno poznala, sem pa redno spremljala oddaje Popstars in že od začetka navijala zanj. Bil je res simpatičen fant in ni si zaslužil tega. Čisto sem v šoku še vedno. Smilijo se mi njegovi starši. Njegov oče je tako iskreno jokal od veselja, ko je zvedel, da je Nejc sprejet v skupino. Zdaj pa…
Groza. Mislim, da se nam je vsem tako zelo prikupil, ker je bil prijazen, vedno nasmejan, v sebi je imel tisto nedolžno najstniško navdušenje nad vsem. Verjetno brez njega Bepop ne bo več obstajal. Saj ne bi bilo več isto. A kdo ve, a sta potem z Alenko hodila?
Ubogi Nejc, uživaj v nebesih, tolaži me, da se boš tam imel še bolje, kot si se imel na tem svetu.
Pa, saj se še vidimo, kajne?!
Moje sožalje vsem, ki ste ga bližje poznali. Kar zavidam vam, da ste imeli priložnost skoraj 18 let živeti s tako krasnim fantom. Da, za njim ostaja ogromna praznina…:(((((

Se strinjam. Pa ne gre za to ali je bil slaven ali ne. Bil je mlad fant na začetku življenja, na poti k uresničitvi sanj… Žalostno je, koliko mladih življenj vzamejo naše ceste… in vsak od teh je nekogaršnji otrok, starš, prijatelj, fant, dekle, vsak ima ljudi, ki ga imajo radi…

Arooganca brez primere. Spominjaš me na Voltairovega Kandida, ki je, ko so mu povedali, da je dal turški sultan obglaviti 400 ljudi odrvnil: “Ja, ampak to se je zgodilo tam, jaz pa živim tukaj in obdelujem svoj vrt.” Ja, ja, dokler se to dogaja drugim, to pač ni naša stvar, samo Bog ne daj, da trešči v nas.

Ja, umrl je v bolnišnici v NM. Vse je res.
P.S. A je škoda samo tistih tipov, ki so “luštkani”?!?!

Don’t know what to say… :((((

Ali je bil pri sebi zadnje ure v bolnisnici?Mislim,ali je kaj rekel?Kako sokirani morajo biti sele ostali Bepoppovci in starsi,ter ostali…ce sem ze jaz tako :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Pa glih on,jazvsamo cakam da se bom zbudila in ugotovila da so bile to samo hude sanje.More.Iskreno sozalje vsem,ki so ga poznali

Meni se je od vseh pri Bepop on zdel najbolj taka faca. Ful uredu fant, tako prisrčno otročji. Tak sweety. In sem bila dost šokirana, ko sem prebrala, da ga ni več med nami. Nekako mi je prirasel ful k srcu, ko sem ga spremljala na tv. Pa luštkan je tudi bil. In njegovi komentarji so me vedno spravili v smeh, ker je to res obvladal. Res škoda, da je umrl:(

Nejc je meu čelado, ampak mu je dol padla

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close