Nejc-Bepop
Ja je bil tudi motorist, popolnoma nič kriv. Voznik ni bil pijan, hitrost taka da še za avtocesto je kazniva z odvzemom vozniške, v temi vozil brez luči…. še pa še bi lahko naštevala. Ampak kaj ko moje rane še tako krvavijo in ga ob vsakem takem dogodku še vedno vidim tam na cesti…. Ne ne da se opisati.
Več, če ga nebi bila primorana srečati vsaki ljubi dan, morda bi mislila drugače ampak vem da mu ni. Med prijatelji se celo ;hvali; kaj si je upal;; Veš da v tem času se že marsikaj razve, še huje pa je kot moj mož pravi: niti z eno samo besedico se ni skušal opravičiti. Saj ni nobenega opravičila, vendar mislim, da bi bilo človeško da poskusi- pa ni. Ker pa vemo da si je od nesreče nabral še kar nekaj kazni, le kako naj si mislimo da tak človek to obžaluje ali da ga peče vest.
Diana žal mi je. Ne znam si predstavljati, kakšen pekel preživljate, še posebno, ker se srečujete. In res je, da lažje odpuščamo tistim, ki jim je žal kot indiferentnežem. Je pa res, da se vsi ljudje ne znajo opravičiti, da nekateri tega ne čutijo… A življenje gre nekako dalje. Čas teče in je najboljše zdravilo za hude stvari. Vem, da ne boš nikoli pozabila, a morda se boš začela “napajati” iz lepih trenutkov, ki ste jih imeli skupaj. In potem bo na tvojih ustnicah spet nasmeh. In prav je tako.
Lepo, da se po toliko letih še kdo spomne nanj. Jaz sicer še zdaleč nisem pristašica instant pop bendov, ampak ta fant je pa bil nekaj posebnega. Pred leti sem slučajno gledala odlomek avdicije, ko so izbirali kandidate za ta bend, ki so ga potem poimenovali Bepop. Ujela sem ravno nastop tega Nejca in zdel se mi je fantastičen. Tako preprost, naraven, prelep vokal, absoluten posluh… Potem, ko so čez nekaj časa objavili rezultate, pa vidim, da so izbrali tudi njega. Pomislila sem, da so končno na naši bedni estradni sceni opazili tudi nekoga, ki ima zares smisel za glasbo. In glej ga zlomka, potem se pa točno ta ponesreči in umre. Kot da neki zlomek ne bi hotel, da kaj kvalitetnega zrase na naši glasbeni sceni… No, šalo na stran, bil je res prva liga.