Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija Nejasen sistem

Nejasen sistem

Pozdravljeni !

Mož se zdravi v Kliničnem centru. Zanima me mnenje tistih, ki ste se ali se zdravite na hematološkem oddelku in tudi zdravnikov samih.
Ob vsem me je pri zdravljenju presenetila in tudi zmotila le ena stvar. Zakaj imajo zdravniki zadolžitve po sobah in ne po bolnikih? Odkar se zdravimo je v vsakem ciklusu zanj zadolžen drug zdravnik. Vsak stvari tolmači po svoje, nihče ne prebere kartoteke za nazaj… k sreči smo sami dovolj pozorni, saj je imel nekaj alergičnih reakcij, pa bi mu skoraj vse ponovili…
Vem, da so strašno obremenjeni, ampak take napake so lahko usodne.
Vse pohvale za požrtvovalnost pa gre sestram in ostalemu osebju, saj je delo na tem oddelku psihično izredno zahtevno

Sem žena pacienta, ki je imel pred tremi meseci nesorodno presaditev kostnega mozga. Dg.ALL Tudi sama sem bila v začetku malo zmedena, ker imajo tako ureditev in mi je kasneje tudi postalo jasno zakaj imajo tako urejeno. Je pa moja izkušnja z večimi zdravniki drugačna, mene je presenetilo, da več zdravnikov toliko ve o enem pacientu. nisem pa se mogla načuditi, da vodja odelka dr. Černelč pa o vseh pacientih vse glavne stvari pozna tako rekoč iz glave. Tudi, če ni bilo sobnega zdravnika na odelku smo vse nejasnosti in zaplete z njim takoj razrešili.
Se pa pridružujem tvojemu mnenju, da si sestre tega oddelka zaslužijo vse pohvale in še več.
Jaz imam zelo dobre izkušnje in ti želim, da tudi tebi uspe prebroditi te težave.
vse dobro tvojemu možu in tebi

New Report

Close