Najdi forum

Torej… Sem v situaciji, kjer vedno bolj dobivam občutek da pri moji ženi nisem vreden nič. Oziroma sem..za kaj narediti ali dati denar.

Nenehno se pritožuje nad vsem mogočim, dobivam občutek da sem jaz kriv tudi za to kar so drugi naredili narobe, ničesr ne naredim prav, itd itd itd.

Jaz sem njena kangla za nabijanje. Vse kar jo celi dan moti dobim jaz.

Gradimo. Cele dneve delam, utrujen sem, včasih več ne zmorem, denarja ni in ona mi izjavi da se celin teden nisem spomnil kupiti litra vina da bi ga imela zvečer zraven tv… Da o konstatnem nerganju da vedno zaspim pred tv ne govorimo… Če pa sem utrujen… Od dela.. Ne od lenobe

Jaz sem imel enako situacijo. Sedaj sem 2 leti ločen. Očitno vse travme kanalizira preko tebe. Rešitev: žena se mora tega zavedati. Po navadi s pomočjo psihologa, včasih pa še to ni dovolj.

Verjamem, da delaš, da si utrujen in da denarja ni. To so življenjske težave. Verjamem ti tudi, da je žena sitna in nezadovoljna. Zakaj je taka? Morda ima tudi ona težave, za katere ne veš. Se slabo počuti, je utrujena, ima otroke, se ji zdi, da je po drugi strani za vse sama, medtem, ko si ti na gradbišču? Vzrokov je lahko več, lahko je pa že po naravi sitna in nezadovoljna. Temeljito se pogovorita. Mislim, da imata vsak po svoje prav, vendar eden drugega ne razumeta.

Ljudje smo tudi taki, da vidimo samo sebe. Kaj doživlja tisti zraven nas pa enostavno ne vemo.

New Report

Close