Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost negativno

negativno

tudi jaz

a je ta mesec sploh kateri uspelo

danes je 12 dan po ET, roza izcedek in negativen test

žalost pa nepopisna

pozdrav ostalim borkam, Iza

Ne no!
Ne morem verjeti, da ni nobeni uspelo 🙁

IZA, drži se in pripravi za nove boje. Enkrat nam mora uspeti.

LP, GoYa

SREEEEČNO PRIHODNJIČ.

Iza bodi korajžna!!!! Boš vidla da nam bo uspelo ulovit tega ptiča ;-D

Draga Iza.
Tudi jaz sem na trnih. Čakam na test, ki ga imam naslednji teden, ma bom čez dva dni naredila CB. Imam pa zelo slab občutek, še posebej po tisti mini krvavitvi. Ja in moj občutek me ponavadi ne prevara. Bilo bi pa dobrodošlo kako presenečenje.
Držim pesti za naprej.

Tasa, ce imas test prihodnji teden, sva na istem. Danes je moj 7. dan po ET.

Še z moje strani nekaj tolažbe(za vse ki nam zdaj ni uspelo), čeprav vem, da ne pomaga kaj dosti. Ampak Iza – borile se bomo naprej!

Punce,
žal mi je za vsako posebej. Ja, štartamo znova, ne? Saj smo borke!
Sama čakam na M, potem pa začnem s spontancem.
L.p.
Tejči

Tako je punce…. gremo v nove boje. Upam, da bi mi pred poletjem uspelo še 1x priti na vrsto.

A katera kaj ve, kako je z dr. Reš-em, kdaj čez poletje zaključi s postopki????

Hvala in cmok, Iza

V Dravljah (Postojna) ponavadi prenehajo z delom po cca 20. junijem za tri, največ štiri tedne, vendar običajno z naslednjimi postopki ne začnejo pred avgustom. Lani so bila gojišča pripravljena za inkubacijo zarodkov v drugi polovici avgusta, kar pomeni, da smo “ta zgodnje” konec julija oz. v začetku avgusta začele s terapijo.

Drži se, Iza! Kar ne ubije, krepi. Za živahne mulce pa moramo nabirati tudi psihično kondicijo ;-)))

Maksi

Res je Maxi, energije rabimo…. zato bom mogoče vseeno šla v 3-tji postopek po dopustu, ko bom polna sonca in relaxacije.
Pozdravčki in na II! Iza

Iza, saj veš z vsakim postopkom več možnosti in bližje smo cilju. Drži se!
Plesalka

New Report

Close