Najdi forum

Negativen test

Pozdravljeni, neštetokrat prežvečena tema pa vendar… zadnja M 31.10., cikel 29 dni, včasih kak dan manj, (še) nikoli pa več. Torej bi morala biti moja naslednja M 29.11. Ni je….na dan, ko naj bi jo dobila sem imela rahle krče, tako kot ponavadi a M ni bilo.
Opažam že dober teden, da me občasno doleti neka čudna, do zdaj ne znana slabost, katere v bistvu ne znam opisati. Zelo sem čustvena oziroma mi niha razpoloženje. V istem trenutku se lahko jokam ko dež in istočasno smejim na vso moč. Praktično za nič. Še nekaj novega torej. In vonj…o kako zelo me motijo določene vonjave! Kis mi recimo nikoli ni dišal, zdaj ga pa res ekstremno ne morem. Videti ga ne morem, kaj šele vohati.
Ob vsem tem in po odnosih v času ovulacine sem seveda pomislila na nosečnost. Včeraj zvečer sem sama sebe že čisto prepričala, da je zagotovo to to. Ko sem šla danes po test sem ob nakupu že razmišljala, kako bom veselo novico zvečer povedala partnerju. Napaka! Pridem domov, naredim test, rezultat pa…negativen.
Ja, žalostna sem. Razočarana. Pa ne želim partnerja v teh časih obremenjevat s tem in sem mogla nekje dati ven iz sebe…

Kateri test si pa delala? Mogoce imas test ki kasneje zazna hormon. First sign recimo da najhitreje zazna hormon. Drugace pa probaj cist odmislit, pozabi na to za par dni, in ce M se vedno ne bo potem spet naredi test. Ponavadi M tudi malo zamuja zaradi taksnega stresa. Probaj vsaj malo odmislit in probaj test se enkrat cez 4 ali 5 dni. Pa obvezno first sign test, ker clear blue rabi vec hormona da je pozitiven.

New Report

Close