Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Neonatologija Nedonošenček 2011

Nedonošenček 2011

Pozdravljeni, sem mamica Eme rojene 17.3 2011 ki je bila na eint, pa me zanima kako je s piknikom za nedonošenčke, ali moraš biti član ali je ta piknik za vse nedonošenčke? Sprašujem namreč zato, ker bi bilo lepo srečati mamice ki smo bile takrat skupaj na eint ter seveda zdravnike ki so pomagali našim malčkom.
Lp Barbara Kapun

Dragi Ema in Barbara,

srečanje nedonošenčkov bo v soboto, 4. junija v Mostecu. Vabljeni so vsi nedonošenčki (ne glede na “uradno članstvo” v Društvu), seveda tudi njihove družine in prijatelji. Veseli smo tudi otroškega živ-žava drugih, ne glede na “porodno težo in gestacijsko starost”.

Prireditev se uradno začne okrog 11. ure (včasih je dobro priti prej, če želite parkirati avto kje bližje prizorišča), traja pa nekje do 16. ure.

Na svidenje torej v Mostecu,

****************************************** Dr. Lilijana Kornhauser Cerar, dr. med.

Pozdravljeni!

Zanima me, kdaj bo letos piknik oziroma srečanje nedonošenčkov. Rečeno je bilo 2.junija, pa me zanima ali ta datum drži in kdaj se prične.

Ali je kje kaka “reklama” ali kaj podobnega, da si lahko preberemo?

Hvala in lep pozdrav!

Draga Tana-nepr,

piknik seveda bo – v soboto, 2. junija. Uradni pričetek je okrog 11. ure (zaradi težav, ki jih pričakujemo ob zapori dovozne ceste v Mostec med 10. in 10.45 zaradi dm teka žensk, je bolj verjetni čas pričetka okrog 11.30). Program bo pester, več bo na spletni strani nedonosencek.net jutri (vsaj upam .), mi doslej ni uspelo najti časa/idej za osvežitev strani, vsi drugi pa najdejo kup opravičil, da tega ne delajo).

Hvala torej za “drezanje”, da bo reklama objavljena.

Se vidimo,

****************************************** Dr. Lilijana Kornhauser Cerar, dr. med.

New Report

Close