Nedolžnost pri 20 in plus?
in med kere dečve spada naša ljubka Tejči?
A gdo ve, a se po porodu tista stvar zarase?
No za tiste nejeverne….
jaz sem pri 26 še nedolžna.
Zakaj? ker sem se tako sama odločila! Sem imela že ponudbe da bi mi “vzeli nedolžnost” pa sem rekla NE1 In pri tem je ostalo.
Pa se ne šparam za tisti “prvič”, pač pa nisem še našla fanta kateremu bi dovolj zaupala, da bi se spustila v sex.
Halo,
spoznala sem krasnega fanta-30 let devičnik-šok, sedaj je seks z njim mega;-)
Več kolegic nad 20-nedolžnih. Pa se v bistvu sploh ne obremenjujejo s tem.
Pa če se vam to zdi smešno, potem vam je pač smešno.
lp
Bravo, punce!
Kjer je Bog, tam ni nadlog!
Perpetua
Pomojem je nekaj narobe s tistimi, ki se dajejo dol pri 15. Od kdaj se je pa treba sramovati, da se pri 20 ali več pač ne daješ dol po tekočem traku?
In ja, obstajajo punce tudi 22 ali več stare, ki so lepe, družabne, prijazne, pametne, zabavne, … in nedolžne. Vsak normalen fant bi bil čisto preč od sreče, če bi našel kako tako. Gotovo pa bi raje izbral devico kot eno, ki je pri 20 že čist zgonjena in se je dala dol že z vsemi po vrsti … jaz tudi ne bi hotla kurbirja. Fuj.
jz sm pr 20ih tud se nedolzna. vcash si mislm pa kero sanso sem mela pa nisem. vcasih si pa mislim, da sem se zelo prav odlocla. kaj ces.predigre….so ble. da bi slo cist do konca..pa ni slo.
pr men je pa bil taprav,….sam v glavi ni blo vse postimano.
kaj pa fantje pravte na to , ko vam punca rece, da se ni sla do konca…
ce me fant cudn pogleda, ces kako to da se nisi, da pol rece pa dej pejva da bos ze enkrat predrla tist himen….me pa res use mine! tazga sam odslovim.
cakam na tazga k bo vesel tega, da me ne bo silu v to, da si bom res zazelela in da mi ne bo zal..
vazno pa je kaj imas v glavi.
Ne razumem tega, da punce rečete, da nimate v glavi vse poštimano. A ta “ta pravi” potlej ni “ta pravi”?
Kaj sploh mislite?
Revež
Khm
KAj naj rečem, vsak si vojo pot tlakuje sam. Meni fantje, ki so so do spolnosti vedli neodgovorno, oz. jim je bil to sport, da nerecem samo prijetna sprostitev… nikoli niso bili všeč. Želela sem več. Rad naj me ima, tisti je ta prav. Pa sem bila zato kar dolgo sama, tja do 26 leta. Takrat se mi je zdelo neskinčno dolgo, danes vem da je bilo še zadosti zgodaj. In imela sem srečo, ki je niti nisem pričakovala. Spoznala sem svojega sedanjega moža, ki je starejši od mene in kaj naj rečem, da sva bila en drugemu “ta prva”. Ni mi žal, in to dejstvo jemljeva oba kot nekaj posebnega. Pa nisva krščansko zakompleksana, preprosto sva vesela da pri tridesetih in čez še odkrivava veliko novega in nisva že vsega naveličana. Kar pa se tiče tistih najstniških avanturc, velikokrat se hecava, da sva vse že zdavnaj notri prinesla, sva pač tako rada skupaj. Misliti, da nekaj zamujaš če nisi meed prvimi. Polno slabega počutja za brez veze. Nekateri imajo srečo in se pravi najdejo prej, nekateri se najdejo kasneje, vsak pa si svojo pot tlakuje sam.
Aja pa še ena od Prešerna, Franceta:
Zvesto srce in delovno ročico,
za doto, ki je nima miljonarka,
bi si pridobil z izvoljeno devico.
Nekaj tiste večne resnice je v tem, seveda, če se ljudje ljubijo, če ne se pa razideš in srečaš, hvala Bogu, partnerja, s katerim se ljubiš bolj.
KJE SI ga spoznala?
Forum je zaprt za komentiranje.