Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Nedolžnost pri 20 in plus?

Nedolžnost pri 20 in plus?

Je še kaka ženska pri 20 in več nedolžno…? Pa če je urejena in izgleda super, je to možno dandanašnji?

Iščeš al ponujaš? :)))

lp ajs

Mislim, da je Tejči

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ne, to ni več možno.

Se strinjam, podobno kot situacija z dinozavri.

_________________________________ Inaction is a Weapon of Mass Destruction.

če verjamete al pa ne, moja babica je še ze nedolžna

*****če verjamete al pa ne….*****

Bo tko da ne verjamemo.

zakaj pa ne? obstajamo tudi take (no, do 20 mi manjka še par mesecev), pa imamo probleme s samozavestjo, sramežljivostjo in nesproščenostjo v bližini moških

pač

Ja zakaj pa bi mogla bit nedolzna?? Ne vem no..men so to tko bedarije, kao prvic je neki posebnga. men je posebn vsakic, k je iz ljubezni in k je res neki “posebnega”… ni vazno kolkrat je, prvic al 100ic 😉

papa

p.s. sem se pa nasmejala glede komentarja z dinozavri

mislim, da je mozno, sam ne ravno lepa in “normalna”, ponavadi so taksne mal cudne. ..

>
> mislim, da je mozno, sam ne ravno lepa in “normalna”, ponavadi
> so taksne mal cudne. ..

lepa je, normalne je tudi (ima sirok krog prijateljev in prijateljic)…

nisem je pa še videl s fantom, taka da bi kar na eni pijani žurki šla dol z njim, pa pač ni…

Ma seveda je možno… in poznam jih kar nekaj… lepih, družabnih, pametnih, seksi, urejenih… sam pač se ne dajo dol z vsakim ki pride mimo.
Čakajo na ta pravga… tud sama sem šla do konca šele pri 20 (sedaj sem 22) in to po 3 letih zveze (s fantom sva pa še zmeri skupaj).
In še to… ni vse v seksu… skupaj lahko počneš še veliko drugih stvari… seks je pa potem vrhunec ljubezni, zato se splača počakat na ta pravga

statistično je iz leta v leto več možnosti za to
ker ljudje so iz leta v leto bolj odtujeni in enostavno ne znajo več prisluhniti drug drugemu

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

To pa maš tud prav!

Seveda je možno!
Jaz sem bila stara 21 let.

glasujte me za župana med.over.neta
:))

Al pa če si ti mal čudna k take komentarje daješ!! Kako lahko rečeš da je punca ki je pri dvajsetih še nedolžna ni ravno lepa in normalna ampak da je ponavadi malo čudna!!!!!
A veš kolk je folka nedolžnga pri 20 tih ??!!! Res da je bilo včasih to bolj vsakdanje (ko sem jih imela jaz 20), pa sploh ni point v normalnosti pa nenormalnosti, ampak v tem, da ne išče vsak smisel življenja v tem, da ma pri 15 letih že resno zvezo, pri 18 pa že deseto resno in bogate seksualne izkušnje. Kr neki.
Jaz dokler nisem našla tacga tipa s katerim sem si želela ampak res želela spolnih odnosov, pač nisem seksala z nobenim. Večina jih itak seksa sam zato da že mine, pa da vidjo kako je, vsem je itak ponavadi žal ipd… Ljudje smo si pač različni in nismo eni čudni eni pa normalni!!

ella

hm, potem si celo plačan da lažeš in kradeš 🙂

Zakaj ne bi bilo možno?

Če si s prstom naneseš spermo v čoravo ***** in zanosiš – si brezmadežna!

ni možno ker tiste stvarce prehitro odmerjo 🙂

Joj, pa kaj ste zagnjavili s to nedolžnostjo. Skratka, tudi tisti, ki je nedolžen, že zdavnaj več ni nedolžen in tisti, ki ni več, je lahko v bistvu še vedno.

Glede samega koitusa, pa lahko povem, da obstajajo nedolžne in super dečve, ki so ga imele not že neštetokrat in na drugi strani bejbe s himnom, ki pa so tako pokvarjene, da si ne moreš zamislit. In vse vmesne variante. Skratka himen je samo del kože, ki je absolutno nepomemben. Pomembneje se mi zdi pretrgati tistega v glavi, ampak to je že druga štorija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close