nedolnost
Predvsem za dekleta me zanima pri kolikih letih ste izgubile nedolnost.
Pri 15-ih. Imela pa sem resnega partnerja.
Pri 17! ajd
Pri 16-ih. papa
pri 19-ih
Povej malo o občutkih, o krvavitvi in poloaju v katerem si izgubila nedolnost (je bil to misijonarski)?
Marko, to pa je neumno vprašanje – kaj se misliš naslajat ob tem, kako je katera izgubila nedolžnost?
Ma ja
res bedasto, le koga briga kdaj, ko jo pač jo , mogoče jo pa še ni pa ga zanima ali je pozen ali ne?
simon
Potem pa ne sprašuj o položaju, občutkih in krvatitvah.
Nikamor se ne mislim naslajat (sicer te besede ne razumem, ampak vseeno) – če si ualjena taki forumi prav gotovo niso zate, poglej si malo tuje forume take vrste o čem je govora?!
Oprosti Marko, ampak sel si malce predalec. In da za taksne, ki ne mislijo sodelovati v tvojem forumu, ni prostora… ok, sam si hotel. Ampak res je bedasto vprasanje.
cebelca
Jaz mislim da je fant zafrustriran, nekje pa mora dobit informacije, da ne bo tako neizkušen.
simon
Uh ti si pa sigurno izkuen, pazi da ne bo el ti predaleč – ne govori mi o frustraciji – če si ti zafrustriran je to tvoj problem ne moj, sicer pa tebe nisem niti nič vpraal.
Prvič: sklepam, da si še zelo mlad, ker ne poznaš besede “naslajati se”, zato ti lahko še nekako pogledam skoz prste. Drugič: začel si dobro, z zanimivim vprašanjem – kdaj je bilo prvič. Tretjič: z vprašanjem o pozah, krvavitvah in občutkih si pokvaril vse. Ta forum ni namenjen izpolnjevanju spolnih fantazij, ampak se tu lepo, odprto pogovarjamo o vsem mogočem – brez neokusnosti in vsiljevanja.
Bravo Maja!!!!
A niso forumi javni in za vse, zato pa so tukaj.
Simon
Hmmm,
Tkole mal prebiram tale forum in opažam, da imajo nasplošno njegovi bralci in pisci zelo nizek prag tolerance. Kajti da na vprašanje nekoga odgovoriš s tem, da je le to neumno, ali pa da je ta, ki je vprašanje zastavil neizkušen itd., nikomur ne pomagate. Ravno nasprotno! zato, prosim vas ne odgovarjajte na vrat in na nos, raje o vprašanju malce razmislite in odgovorite ko se vam glava ohladi.
Včasih se zanjdejo na temle forumu občutljive teme in s tem da na nekoga, ki je postavil neko vprašanje zlijete svoj žolč, ker imate mogoče sami problem pri podobni zadevi, ne pomagate ne njemu, ne sebi. raje poskušajte pomagati, mogoče boste s tem razčistili tudi pri sebi.
Kaligula,
končno en pameten odgovor.
LP,
Jani
Povdarek na “imela” -očitno ni bil dovolj resen..
KAJ NI SKODA BESED?!?!?!?!?!?!?!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.