Neckermann- sedežna garnitura iz ratana
Odločam se za nakup sedežne garniture. Preiskala že kar nekaj trgovin s pohištvom. Pa je tisto kar mi je všeč predrago:):). V katalogu sem našla to sedežno
(se oproščam,če mi ne bo uspelo naredit aktivnega linka) in mi je zelo luštna in tudi cenovno ustrezna:):).
Zanima me, če ima kdo od monovcev tole sedežno? kako se obnese? a ratan kaj škripa? naj še povem, da je ne bi uporabljala za posteljo.
Vem, da je bila pred časom že debata o sedežnih iz kataloga (ne vem, če ravno o tej) ampak je ne najdem.
Hvala lepa za odgovore….
Meni je bila tale tudi super (sem tudi kupovala preko kataloga) – samo za sedenje je pa dokaj neudobna, ker nima fiksnega naslona in dokaj globoko sedišče. Sem nekaj podobnega sprobala v nekem salonu, pa sem se potem premislila. Kasneje sem kupila klasično kotno preko Quelle kataloga. Moram povedat, da sem z njo kar zadovoljna, dostavili so jo, kot je bilo dogovorjeno, vse je bilo dobro zapakirano in zaščiteno, tako da je bila kljub bež barvi sedežna brezhobna.
Želim ti dobor odločitev!
Lp, t
Super uluru. Hvala tudi tebi za informacije. Meni je tudi ta najbolj všeč. Ko praviš, da se ni kam za naslonit? Kaj pa tiste blazine, ki so zraven? Sicer pa kot sem že rekla, pri nas je sedežna bolj za izležavanje. Gosti pa itak ostanejo v kuhinji na stolih:):
Je pa to zelo velika sedežna, če mere pogledam.Po slikah ne morem čisto ocenit. Uh…sem že skoraj prepričana v nakup:):)