Neckerman – nakup pohištva
Pozdravljeni!
Zanima me, če ima že kdo izkušnjo z nakupom pohištva preko kataloga Neckerman? Dobila sem njihov zadnji katalog, pogoji za nakup so mi znani.
Rada bi vedela, če je pohištvo kvalitetno in če ste z njim zadovoljni?
Imajo namreč artikel, ki mi po merah zelo odgovarja, ker podobnega v naših trgovinah ne najdem, zato me mika, da bi se odločila in ga kupila pri njih. Prosim za nasvet in lepa hvala!
Mi smo pred kratkim kupovali garderobne omare. Ker nismo vedeli kaj bomo dobili, smo kupili najprej 3-delno. Z njo smo bili zelo zadovoljni in smo potem čez dober mesec naročili še eno, le da tokrat 4-delno. Torej isti artikel, enaka omara le mal večja (imamo dolg hodnik in smo želeli celega zapolnit). No ko smo jo sestavili smo doživeli razočaranje: ta druga omara je 2 cm višja od prve, 2 cm širša od prve, pa še barva (sicer pri obeh bukev) je pri tej kar precej bolj temna kot pri prvi. Tako, da sedaj ti dve omari niti pod razno ne mora stati ena zraven druge ampak vsaka zase, kjer razlike niso toliko opazne.
Taka je naša izkušnja, kolegi so pri njih naročili sedežno granituro, pa so z njo zadovoljni.
Mi smo pri njih kupili sedežno – želeli smo ravno tako, kot smo jo videli v katalogu. Sicer je bil mož zelo skeptičen (dobava, kvaliteta, …), ampak rezervna varianta je bila, da pač zadevo vrnemo nazaj.
Sedaj jo imamo cca dve leti in je super. Dobava je bila v mejah, kot so pisali v katalogu, so celo poklicali po telefonu, da so se najavili, kdaj pridejo …
skratka, braz pripomb.