Ne znam zložit
Pred dvemi leti sem se na dopustu v tujini spoznala z 13 let mlajšim moškim, oba sva neporočena.Pozneje sem ga še 4x obiskala(z letalom) na obojestransko željo. Konec lanskega poletja, ko sem bila zadnjič pri njemu, mi je dejal, da sedaj nekaj časa ne bo imel časa za druženje z mano. Od tedaj je minilo kar nekaj mesecev. To da nima časa razumem kot da si ne želi več srečanj z mano. Vendar pa so njegovi mesiži čisto obratne vsebine. Po zadnjem srečanju mi je pisaril vsak dan v stilu:ljubim te, pogrešam te.Jaz to moško logiko težko razumem, ker če imam nekoga rada, si tudi želim bit z njim. Vem da je vsak človek (p)osebnost zase in vsak odnos unikaten, me pa vseeno zanima vaš pogled na tole zgodbico.
Draga Zmedena!
Besede vašega prijatelja, da nekaj časa ne bo imel časa, da bi se družil z vami, res lahko razumete, kot da si ne želi več srečanj z vami. Običajno si za tiste ljudi, ki nam veliko pomenijo, znamo vzeti čas. Ker pa so njegova sporočila, ki vam jih pošilja nasprotne vsebine, vam svetujem, da se z vašim prijateljem iskreno pogovorite glede vajinega odnosa – kaj takšen odnos pomeni vam in kaj njemu ter kaj pričakujete od vajinega odnosa. Morda vaš prijatelj le manipulira z vami – ali pa niti sam ne ve, kaj bi pravzaprav rad.
Razmislite pri sebi, ali si v resnici želite takšen partnerski odnos, kot ga imate sedaj, ko ga praktično nimate – takšno občasno obiskovanje je lahko seveda prijetno prijateljstvo z elementi zaljubljenosti in strasti, ne more pa biti resen partnerski odnos, kjer se partnerja učita izražanja prave ljubezni v odnosu in ko lahko v odnosu tudi osebno rasteta in zorita.
Želim vam, da bi se znali prav odločiti!