Najdi forum

Ne živim vseh svojih potencialov

Zdaj pa jaz ne razumem, kje je problem in kaj naj bi bilo narobe?

Zadnjič sem le opozoril ljudi naj odgovorijo tebi, ki si postavila zadnje vprašanje in ne na originalno temo, ki jo avtorica verjetno že dolgo ne bere.
Seveda pa ni nič narobe če kdo pokomentira izhodiščni prispevek teme… saj temu je forum namenjen…

Čisto enostavno

Potreben je pogovor z nekom, ki te bo peljal po tvoji notranjosti in bosta ugotovila, kje tiči problem tvojega nezadovoljstva. Največkrat se pokažejo skrite frustracije iz otroštva, katere nezavedno tičijo v vaši duši.
Ena od variant je, da pričnete razmišljati o svojem otroštvu in si vse zapisujete. Zadeva lahko traja precej časa. Slej ko prej se pričnejo kazati rezultati.

Lep pozdarav

Pisava je zrcalo duše. Grafologija je veda, ki dokazuje dejavnost našega duševnega zdravja. Ni pomembno povečati obseg dela, pomembno je ustvariti novo delo.

Odgovor na objavo uporabnika
sybil, 12.05.2010 ob 10:05

Moj nasvet: del časa in energije, ki ju porabljaš za tuhtanje o tem, kaj bi te zapolnilo in osrečilo, nameni prostovoljnemu delu. Med ljudmi, ki se nesebično razdajajo drugim, se pretaka izjemno veliko pozitivne energije.

Se popolnoma strinjam. Deluje.

Ali pa otroci niso za njo, pa mora enostavno pustit partnerja. Zakaj mislite da je poslanstvo vsake zenske otrok? Bulls*it.

Jaz sem ravno to naredila – konec mojih 30ih pustila partnerja, odselila, zamenjala sluzbo. Moje zivljenje se je obrnilo za 180 stopinj. Kot samska sem stokrat bolj srecna, zacela sem se ukvarjat s cel kup stvarmi, spoznala cel kup dobrih ljudi. Nov clovek. Zdaj koncno zivim svoje zivljenje, izpolnjujem svoje poslanstvo. Prej sem ga zivela na nacin kot je bilo od mene pricakovano. Da moram met druzino, hiso, sluzbo ki prinese dosti denarja, ne glede na to kako nesrecna sem. Te pravljice unicujejo zenske.

New Report

Close