Najdi forum

Vesela bom, če mi boste znali svetovati, ker sem že povsem obupana.

Naj ga pustim iz svojega življenja, čeprav ga imam rada, čeprav ga ljubim z vsem bitjem, ga vidim kot svojega najboljšega prijatelja, življenjskega partnerja in očeta najinih otrok samo zato, ker si ga fizično ne želim??
Ne vem kaj mi je, ampak ne želim si ga. Nisem frigidna, rada imam seks in vedno sem uživala v njemu, pa vendar. Z njim ne morem.
Ko sem ga spoznala sem mislila, da bo sčasoma drugače, boljše. Pa ni. Na žalost.
Kaj naj storim? Lahko takšna veza sploh uspe? In kako bom celo življenje tako živela?
Nočem ga izgubiti!

Vesela bom vsakega nasveta.
Hvala.

Vrtnica,

vse je odvisno od tega, kaj ti v življenju pomeni. Ali je strast pri sexu, res večinski del tvojega življenja?
očitno se o tem še nista pogovarjala, torej je skrajni čas zato.

Izkušnje pravijo, ko vzameš nekoga, ga vzameš v kompletu in v tem kompletu so tudi stvari, ki nam niso všeč, sedaj pa je odločitev na nam, kaj nam več pomeni.

ponavadi dobiš strast pri nekom in nato vsega tistega ne, kar si napisala, zakaj ga ljubiš. Jaz pa sem prepričan, če se imata dva rada, se lahko naučita in pridobita tudi strast, samo je potrebna ongažiranost iz obeh strani.
Spet pogovor, pogovor, pogovor….sama s seboj in nato še z njim.
Kaj sploh hočeš?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ni samo vprašanje, kaj boš ti naredila. Lahko ga vzameš, čeprav te spolno ne privlači. Vendar zavedati se moraš, da če on ne bo dobil dovolj sexa, se te bo prej ali slej naveličal.
Bodi fer tudi do njega. Boljše pa ne bo nikoli. Kvečjemu slabše.

tole ne zgleda prav dobro. Tvoj partner ti je prijatelj…in samo to. Ja, na prijatelja se lahko zaneseš. lahko ga imaš rada, lahko celo skupaj vzgajata otroke… ampak prave intimnosti pa med vama ni. In je verjetno tudi ne bo. Še med tistimi parčki, ki so na začetku svoje poti “zlepljeni”, se strast z leti ohladi. Kaj šele med dvema, ki tega nikoli nista čutila. Ok, res da seks ni vse…je pa veliko. In tudi otroci bodo čutili, da med vama ni tiste prave intime. Si kdaj razmišljala, kako boš ti živela v taki navezi? Praviš, da imaš rada seks, samo z njim pač ne moreš… koliko časa pa boš zdržala brez? Bodo vpadli ljubimci? Nič ne pišeš sicer, kaj on čuti do tebe, predvidevam pa, da je za resno zvezo zainteresiran. Kaj pa, če bo on hotel 2x na dan? te bo venomer bolela glava? …

vem, da to ni pravi nasvet…samo nekaj misli, ki so se mi utrnile ob branju tvojega pisma. vendar iz tega lahko potegneš moje mnenje… jaz namreč v taki situaciji ne bi zdržala. mislim, da se držiš tistega rekla “bolje vrabec v roki…” Ampak včasih je treba tvegati. Tudi golobi se ujamejo 😉

Dva otroka imaš z njim, pa si šele zdaj opazila, da te spolno v bistvu ne privlači? Jaz mislim, da si se ga reveža samo naveličala, ker zakaj pa bi sicer ta ugotovitev tako kasno prišla v tvoje misli? Po vsej verjetnosti misliš trnek vreči kam drugam, pa bi rada za seboj počistila, tako da ne bo kdaj kdo slabo mislil o tebi……tc tc tc…..

“Nočem ga izgubiti!”
Vrtnica, ne da ga noces izgubiti… ti samo ne bi rada izgubila obcutka, ki ti ga on daje. Ljubezen, pozornost, spostovanje, vse tisto kar ti daje nekdo, ki te ljubi. Ampak to lahko dobis tudi od koga drugega… samo ne jutri. Tega moskega bi morala zapustiti, pocakati da prides k sebi po tej spremembi in zaziveti na novo. Zivljenje in veza, v kateri ni strasti ali vsaj zelje en po drugemu, ni osrecujoce. Vedno ti bo nekaj manjkalo in bolj kot kdorkoli drug dovzetna za skoke cez plot. Prvic ko te bo zadela kemija, tista neustavljiva privlacnost in zelja po spolnosti po nekom drugem, se jih bos predala, ker jo bos tako pogresala.
Vrtnica, pusti si ziveti… ne custveno hirati, samo zato ker se z nekom tako dobro razumes, a ni privlacnosti. Nesrecna bos, vedno ti bo nekaj manjkalo. Mogoce se niti ne bos zavedala kaj!

Pogledati resnici v oci je tezko in prvi korak na poti k spremembi je najtezji, a meni se nikoli ni bilo zal. Zivljenje imas samo eno… naj bo srecno!

Tanja

Po mojem mnenju do svojega partnerja cutis le nekaksno prijateljstvo – sicer tesno in intimno, pa vendar samo prijateljstvo. Imas ga rada, vendar ga ne vidis kot pravega partnerja in ljubimca, drugace bi te tudi telesno privlacil. Tega pa se ne mores nauciti in tudi cas ti tega obcutka ne bo prinesel. Vidim, da ze sedaj tezko zivis s tem, ampak scasoma bo problem samo se vecji. Ali se s partnerjem nista nic pogovorila o tem? Ali se tudi sam ne sprasuje, kaj bi bilo lahko narobe, da si ga spolno ne zelis?

To je samo moje mnenje. Nihce ti ne more tako svetovati, da bo prav zate, ker bos najbolje sama vedela, ce lazje zivis z njim ali brez njega. Vso sreco!

🙁 na srečo ne moreš prelisičiti svojega telesa in tistega dela v tvoji psihi, ki se ga poimenuje… “notranji otrok”…

Verjamem, da si razočarana.
Sama sem pred leti spoznala karakterno, vrednostno itd. krasnega tipčka… vendar pod nobenim pogojem bi ne mogla biti z njim intimna… Bog pomagaj. Težko sem sicer sprejela dejstvo.

Vendar se dejstva ne spremenijo, če si še tako prizadevamo… če še tako sanjamo, da bi bilo drugače…

Zaupaj, da se tvoj life ne konča, če ne boš SEDAJ srečala nekoga, ki ti bolj ustreza.

Pozdravljena!

Si mogoče pomislila, da ta tvoja neželja izhaja iz česa povsem drugega … mogoče pa te je strah te zveze, zakona, partnerstva … mogoče bi se z drugim zgodilo enako, če bi si ga predstavljala kot moža … če razmišljaš o njem, kot o svojem partnerju, kot očetu svojih otrok, je potem malce nerazumljivo, da si ga telesno ne želiš, razen, če zato obstajajo drugi razlogi …

LP
Lady

New Report

Close