Najdi forum

ne zdržim več samote

Celo noč brez spanja in močna tesnoba, počutje že več mesecev kot bit zaprt v krsti, brez izhoda in brez možnosti…

te čisto razumem, tudi jaz sem zelo osamljen. če ne bi imel kužata, ne vem kaj bi:(
sploh ta zimski čas

Toliko nas je osamlejnih in moških in žensk, pa se ne najdemo. Sprašujem se zakaj je tako?
Posebno hudo mi je med prazniki in če ne bi imela otrok, bi bilo še bolj grozno. Vse dobro vsem osamljnim dušam…

zakaj je tako? zato, ker se marsikdo obrne proč, ne odgovori na sms, na skypu te ignorira, na klic se ne javi… nikoli ni časa…. ponudiš roko, pa je sprejmejo….

Si že včeraj pisala in dobila nasvete,pa se še vedno smiliš sama sebi.Vzami papir in kemik,pa ugotovi vzrok in dejanja ki so te pripeljala do te situacije,ter če imnaš srce boš popravila te stvari,če pa bluziš pa pričakujemo še tvojih postov.Nevem zakaj tu pišeš,ker če sama ne ugotoviš,ti noben na svetu ne bo mogel ugotovit.

Srečno!

no pa ti imaš vsaj otroke, torej nisi tako osamljena. Jaz nimam pa nikogar razen moje zlate prinašalke.

je vredna zlata tale tvoja prinašalka, kr drži se jo 🙂

včasih je človek česa nevoščljiv, pa se mu niti sanja ne kaj v realnosti to je…

Kaj pa ce bi se vsi vi, ki ste osamljeni, zbrali pred prazniki na eni vecerji ali pa samo na kofetku(glede na to, da je cas praznih denarnic) in se malo podruzili, posmejali… dajte no, naredite korak in to je najlazje v druzbi ljudi z enakimi “tegobami”. Kdo bo zorganiziral?

Jaz pa se zlate prinasalke nimam 🙁 Gavrilovic, a mi jo posodis ;)?

Zares, zakaj se nebi osamljeni, ne glede na starost zbrali in praznike preživeli skupaj. Morda rezervirali v kakšnm lokalu, hrano pa prinesli s seboj….
Izmenjajte si mejle in se kontaktirajte…

New Report

Close