ne verjame mi
hello! mam en problem. mam/mela sm tipa k sva skp skor 8 mescou. do zdej je blo use ql, nazadne k sva se normaln pogovarjala je reku da me ma ful rd. pol je biu pa nasledn dan ful čudn. pa sm ga uprašala kaj je narobe pa je reku zakaj sm bla z drugim. pa sm rekla da nism bla (res nism) pa mi ni vrjeu pol sm ga pa klicala pa se ni javu. pol se mi je javu šele nasledn dan, pa sm ga uprašala če je jezn pa je reku da ne. da kr je blo je blo in jebiga da ne morm nč popraut. pol me je pa uprašu če še hočm bit z njem. pa sm rekla da ja sam da nevem če on hoče bit z mano.pa je reku da mi loh use oprosti če bom iskrena in mu priznam da sm bla z drugim. pol sm mu pa rekla kje je sploh dobu to idejo pa je reku da iz zaneslivih virou. in pol k valda nism hotla priznt je reku kako sm loh taka prasica da ga prevaram pa pol tega ne priznam.pol sm pa ful jezna postala pa sm se začela dret in mi je prekinu.od takrt naprej se mi pa več ne jaula (4 ure nazaj). nevem kako naj ga prepričam da nism bla z drugim.ful ga mam rada in vem da ma tud on mene. plis pomagite!
Pingi,
je že malo pozno za odgovor, vendar bo isti, ne glede na datum. Če v ljubezni verjameš bolj zaneslivim virom, kot svoji ljubezni, potem že ni prava ljubezen.
Mogoče pa je ime to samo za razlog, da je lahko prekinil s tabo, sekiraj se pa ti.
Če ne sprejme razlage, pogovora o ljubezni med vama, potem je popolnoma vseeno, ker bi prj ali slej rpišlo do tega, da bi bolj verjel nekaterim govoricam, kot se v to sam prepričal.
Bodi zvesta predvsem sebi.
primož
Ne trudi se s prepričevanjem, ker ga ne boš mogla prepričat. Če že sedaj bolj verjame “zanesljivim virom”, ne bo nikoli verjel tebi. Naj ti ne bo hudo za njim, ker ne bi bilo nikoli boljše. Vedno bo dvomil… In verjemi, težko je živeti z nekom, ki ti ne verjame in ki vedno išče razloge za nezaupanje.