Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Motnje hranjenja ne vem vec kaj naj se naredim!!!

ne vem vec kaj naj se naredim!!!

lep pozdrav!
Stara sem 20 let in imam,kot veliko mojih vrstnic,problem-bulimijo.Strah me je,ker imam zaradi slabe zobe,ceprav ne izgleda,neredno menstruacijo,najbolj pa me skrbi kaj je z mojim zelodcem in poziralnikom.Moji zdravnici kar ne morem povedati kaj je z mano narobe.
Ko so mi zaradi prometne nesrece delali EKG,mi srce ni prav bilo,vendar ni “bilo panike”.Prosim,ce mi lahko kdo pove,kaksna je moznost za rano na zelodcu,ce obcasno bruham kri,dostikrat pa imam po bruhanju okus po krvi.Koliksna je moznost da nimam v redu poziralnika,saj me dostikrat pece.
Ze v naprej najlepsa hvala.

PS:Odgovore mi lahko posljete na: [email protected]
Se enkrat hvala!
Ursa

Ni nujno, da imaš ranjen ravno želodec, lahko je ranjen že sam požiralnik. Zelo je nevarno, če ti le ta poči. Pazi nase in poskusi čim manjkrat bruhat, ali še boljše nič. Poskusi se obvladat, čeprav vem, da je zelo težko. Poišči si strokovno pomoč, saj forum ni dovolj. Razmisli kaj te sili v to dejanje. Vzroki so ponavadi vedno nekje odzadaj, zato se le loti dela, čeprav bo boleče in hudo. Sama sem prebila sedem mesecev v bolnici, zato vem kako boleče so lahko stvari. Nikoli ne vrži puške v koruzo.

Peri

Draga Ursa,
zelo pomembno bi bilo, da se o tem pogovoris s svojo zdravnico. Mogoče se bo odločila za katero od preiskav, če bo potrebna. Zdi se mi, da te težave resno skrbijo, mogoče jo lahko prosiš za kakšno pomoč ali informacijo, kdo ti lahko pomaga in kaj lahko zdaj zase narediš.
M Anderluh

Koliko let pa že bruhaš?

New Report

Close