Najdi forum

ne vem kako naprej

Pozdravljeni vsi skupaj!
Sploh ne vem kako začeti. Toliko vsega je, ki bi rad povedal in dal iz sebe. Ker pa vem da nihče ne bere dolgih spisov, bom kar se da kratek.
Star sem 35 let, visoko izobražen, zgovoren, dober poslušalec, recimo da dobrega izgleda, imam zelo dobro službo, svojo hišo, avto,… Skoraj vse, kar potrebujem. Edino kar mi manjka, je sreča v ljubezni. To pa se mi nekako izogiba. Bil sem že v kar nekaj zvezah, ampak se enostavno ne obnese. Vedno pride nekaj vmes: varanje s strani partnerke, nezmožnost normalne komunikacije, prepiranje,…
Sedaj pa sem prišel do te točke, da res ne vem naredit. Kaj delam narobe? Ima kdo kak nasvet?

Spoštovani,

prvo vprašanje je ali “se vam izogiba”/”se ne obnese” ali pa na neuspešno vzpostavljanje stabilne odrasle veze vplivate sami (običajno z nezavednimi psihološkimi vzorci)?. Iz vašega zapise se nakazuje, da gre za to drugo. Če to drži, zadevo najbolj elegantno lahko rešite v svetovalnem procesu. S pomočjo strokovnjaka boste raziskali, katere so te nevidne psihološoke sile, s katerimi si onemogočate bližino, ter seveda kako to spremeniti in vzpostaviti kvalitetno odraslo vezo.

Lep pozdrav,
Uroš Drčić

*** mag. Uroš Drčić, transakcijski analitik - psihoterapevt *** m: 031 336 452 *** e: [email protected] url: revitacenter.si

New Report

Close