Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza Ne vem kaj mi je

Ne vem kaj mi je

Pozdravljeni,

koja zgodba se je začela 10 let nazaj. Srčne palpitacije, pregledi srca in ščitnice…vse vredu. Zaradi ok izvidov  pa se moje stanje ni izboljšalo in razvila sem še druge simptome. Čudne občutek v nogi (zakrčenost, občutek traku nad kolenom), občutek pijanosti, razni mravljinčki po telesu. Šla sem h nevrologinji, ki mi je rekla da je z mano vse ok. Po tem sem bila nekako sita vsega in si rekla…vredu si. Simptomi so še ustrajali, a so potem s časoma izzveneli, jaz pa sem se začela ukvarjati z drugimi stvarmi in ne sama s sabo. Mislila sem, da sem vse to pustila za sabo.

Pred cca 2 mesecema sem začutila kot nekakšne mravljince v stopalu (ne kot živec, neko žgečkanje na koži). Palec in blazinica ter navzdol do pete. To se mi je ppjavilo, če sem stopila na prste ali pa sem dolgo sedela/ležala. Po parkih korakih je prenehalo. Ugotovila sem, da se spet pojavi, če imam nogo zataknjeno pod drugo (sedenje po turško). Kljub vsemu in zagotovilom, da ni nič takega sem se dala v čudno stanje. Strah. Opazila sem, da mi mišice trzajo (ko sem v mirnem stanju), sicer so mi že prej…zdaj oa mislim, da je tega več. Stopalo se je umirilo, so se mi pa spet pojavili občutki pijanosti, kot bi me vleklo v eno stran…ampak normalno stojim z zaprtimi očmi, na eni nogi. Problem je, da takoj ko vstanem razmišljam kako me bo zaneslo, itd. Veliko sem brala o MS in bojim se, da se z mano dogaja točno to. Sploh ker imam tudi take drobne mravljinčken kdaj v kolenu, na sredincu (pojavijo se v eni točki, 3s trajajo in potem izginejo), imela sem jih tudi na ličku in stegnu, itd.

Zelo me je strah. Imam dva majhna otroka in ne vem kako bom to prenesla. 14 dni nazaj mi je nevrologinja spet zagotovila, da sem vredu, da odstopanj ne vidi. Da je to del moje anksioznosti in si sama dodajam vse te simptome.

Res sem obupana. Prosim…pomagajte.

Ojla…pusti mi kontakt prosim…

New Report

Close