Najdi forum

Prijatelj, s katerim se 7 mesecev dobivava na klepetih, sprehodih, greva v kino, gledališče…se je zadnje čase začel izmikati z izgovori da nima časa.Jaz pa ne vem, al je res problem čas, al mu ni več do druženja. Kako naj razumem njegovo vedenje in kako naj se sama obnašam?Prosim vaša mnenja in izkušnje.

Kaj pa pogovor o tem z njim? Mi tu lahko samo ugibamo kaj in zakaj…

Komunikacija se je skrčila na SMS sporočila, katerih glavna tema je,da nim časa, da kako čas hitro teče, da bi rad da se dobiva, pa da nima časa…

Jaz bi se na tvojem mestu umaknila in nekaj časa z njim ne bi kontaktirala, ne bi poslala niti nobenega SMS-a. On bo na potezi. Če ne bo ustrezno reagiral, potem je pač jasno, da mu ni več do tebe in bo treba to sprejeti.
Samo ne vsiljuj se mu.

Ne zapravljaj svojega časa z nekom, ki zate nima časa!

Mislim, da se je zaljubil in ima dekle pa ti noče povedati.

Čisto vseeno je, kakšen je razlog. Če pravi, da nima časa, potem ga pač nima. Kaj s svojim časom počne in zakaj, je pač njegova odločitev.

Življenje je prekratko, da bi se obremenjevali zaradi nekoga, ki za nas nima časa, tako da je najbolje, da si poiščeš drugo družbo in druge aktivnosti.

Že, že, ampak od fantina, s katerim se (je) dekle družila, pričakuje vsaj majčkeno resnično resnične iskrenosti. Ker zdaj si ona beli glavo in bere med vrsticami in ugotavlja … in najbrž čuti, da ni problem čas.

Daj mu priložnost,da bo moral on poklicati.
Po enem tednu se prični rahlo ozirat naokoli. Potem pa vsak dan tri minute več.

Lahko, da se je on ustrašil, da bi prešlo na še več kot prijateljstvo, mogoče se zveze boji. Svetujem ti, da se lepo pogovorita ali pa ga enostavno pustiš za nekaj cajta pri miru, da on tud pr seb mau razčist.

Ker mu tud po 7 mescih nisi dala sexat, se je naveličal čakat in je obupal nad tabo. Najbrž ne misli več izgubljat časa s tabo, si bo raje poiskal kakšno drugo, bolj radodarno.

po moje da ga je strah zveze. v bistvu si jo močno želi, a ga strah premaga. strah je zelo veliko čustvo, ki se ga je tezko znebit.

mogoče , da je imel slabe izkušnje. kaj se je pravzaprav dogajalo v njegovem otroštvu, ima ločena starša, sta pijanca, so ga pretepali…. če je odgovor da, mi je popolnoma jasno zakaj se tako obnaša.
samo ne ga zapustit v tem primeru. stoj mu ob strani, daj mu vedeti da si njegova prijateljica, ne pritiskaj nanjga…. boš videla …. ko boš najmanj pričakovala …. se ti bo odprl….. imej potrpljenje z njem….ne hiti….. bo kasneje toliko lepše…

veliko sreče :-)))

radovednica, vprašaj se še…. ko si z njim….ali čutiš da je TO res TO. in kaj si misliš da on čuti do tebe……?
kakšne narave pa je , ali je odprte ali je nekoliko zadrzan, ko tema nanese na področje ljubezni, staršev, bratov, prijateljev…… se ti zdi, da mu je tezko o tem govorit……. prisluhni mu… bodi njegova podpora…

če pa ni nič od tega kar sem napisala, pa se tip samo igra s tabo… s takim pa na kratko …nimaš kej….. taki so zame željni pozornosti drugih punc….. s takimi jaz kar hitro opravim…oz. ze kr hitr začutim da nekaj ne štima, tako da se sploh kaj resnega začeti ne more.

razmisli in poročaj , do kakšne ugotovitve si prišla ……pa srečno!

ni vse v seksu, …. pač pa v glavi…… kar mozgani rečejo, tako tudi telo dela…..

Draga Radovedna/nevedna!

Kar veliko različnih odgovorov ste že lahko prebrali, zato morda samo še tole: dobro je, da znamo v življenju razločevati med dejstvi in našimi interpretacijami oz. domišljijo. Kakšna so dejstva v vašem primeru? To, da se s prijateljem 7 mesecev dobivata na klepetih, sprehodih … in da se zadnje čase ne družita več (toliko), ker vaš prijatelj pravi, da nima časa.

To njegovo vedenje si lahko razlagate (interpretirate) na različne načine, kar nekaj teh je že napisanih v odgovorih ostalih obiskovalcev. Katera interpretacija najbolj ustreza resnici, je seveda vprašanje, to bo najbolje vedel vaš prijatelj. Zavedajte se tudi, da je njegovo vedenje njegova svobodna odločitev in odgovornost. Seveda ga lahko vprašate, kaj se v resnici dogaja, ali izrazite svoje občutke in pomisleke, vendar ne silite vanj. Če se po telefonu oz. SMS-ih ne odziva, kljub temu, da ste ga večkrat poizkusili dobiti, ga ne kličite več, temveč pustite, da on najde pot do vas.

Seveda pa takšno njegovo vedenje tudi razkriva njegov odnos do vas, vendar – ponovno – bodite previdni pri interpretacijah!

Želim vam veliko notranje modrosti!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

Megaboy, ti pa si kalibr – imas ti cas samo za tiste, s katerimi lahko seksas?

Ni edini. Pusti času čas in naj te sam prosi, da bi se dobila. Včasih se kdo premisli in se mu zdi drugi, pričakujoči vsiljiv. Počakaj malce.

New Report

Close